Ensirakkauteni


Sinä olit minulle sillä hetkellä maailman tärkein ihminen, kun yhdessä me käsi kädessä kaduilla kuljettiin ja toisistamme välitettiin. Sait minut tuntemaan, että minullekin on joku tehtävä. Se on välittää toisesta ihmisestä, että jälki jää. Sylissäsi lämpimässä tunsin, että turvassa olen, vaikka sinua en tuntenut kunnolla. Sinuun pystyin luottamaan.

 

Nyt kun olet lähtenyt pois luotain, olen onneton ja kuulen kuinka äänesi päässäni soi. Huudat nimeäni pimeässä jossain. Yritän juosta luoksesi. Etsin ja estin, mutta en sinua näe missään.  Näe en missään sinua. Sinä olet piilossa minua jossain kaukana minne ei ole minulla asiaa.

 

Suudellessa minua selkääni kosketit. Lähellesi minut hiljaa puristit. Olin siinä aivan sinussa kiinni. En tahtonut millään päästää sinusta irti. Olin niin onnellinen kanssasi, että öisin valvoin ja kastelin tähtiä. Kuvittelin, että olit yksi tähti ja minulle hymyilit. Sanoin aina ennen kuin nukahdin: ”Mitä tekisinkään, jos sinut menettäisin? Varmasti kuolisin.”

 

Minä sinusta niin paljon välitin, että sydämeni sinulle menetin. Kun olit hetken poissa, ikävä minut täytti. Tyynyni kostutin iltaisin kyynelilläni ja rutistin sitä lujasti. Ajattelin: ”Älä jooko unohda minua milloinkaan, sillä tahtoisin pitää sinut luonani ainiaan? ”

 

Kuitenkin lähdit kokonaan luotani joskus pois ja haavat sydämeni täytti. Tuntui kuin pohja olisi pudonnut altani ja vajosin itseeni. Luulin jo, että loppuni viimein tulisi. Onneksi ystävät tulivat auttamaan minua elämääni jatkamaan.

 
Vihainen sinulle ole en, sillä minut onnelliseksi teit, vaikka se kauan kestänyt ei. Olit ensi rakkauteni.

Julkaistu ensimmäistä kertaa  26.11.2008

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s