Loppu syrjimiselle, ihmisten luokittelulle ja koulukiusaamiselle!


Nykyään ulkonäkö, vaatteet ja onko suosittu vai ei ratkaisee paljon kuuluuko joukkoon vai ei. Jos et pukeudu muotivaatteisiin, ole hyvännäkoinen ja et ole suosittu seuraa helposti syrjintää. Joskus jopa oma tausta vaikuttaa paljon. Hiljaiset ja ujot hukkuvat massoihin kun kukaan ei välitä heistä.

Enää ei välitetä siitä millainen ihminen luonteeltaan oikeasti on ja ei haluta nähdä tutustumalla ihmisiin paremmin. Ne jotka ovat suosittuja ja ovat aina tiptop koulussa katsovat muita kun huononpaa luokkaa edustavaa ihmistä. Jotkut jotka kuvittelevat olevansa parempia ihmisä eivät viitsi mennä juttelemaan kenenkään ”huonomman” ihmisen kanssa ellei ole pakko. Tämä on niin väärin! Ihmisten luokittelu ei ole reilua! Kaikki ihmiset ovat saman arvoisia! Kaikki ihmiset ovat erillaisia ja antsaitsevat saada ihmisiään lähelleen, tulla rakastetuksi ja rakastaa! Jokainen ihminen on omallatavallaan erityinen.Kaikilla on oikeus elää.
Loppu syrjimiselle, ihmisten luokittelulle ja koulukiusaamiselle!

 

Ensimmäinen Julkaisupäivä: 06.09.2008

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s