Ollaan kavereita aina jooko?


Elämä on usein polkenut sinut maahan ilman syytä ja reiluus on ollut kaukana. En pysty tietämään miten pahalta sinusta tuntuu.Sinulla on varmasti rankkaa.Voin vain arvailla.

Kunpa voisin auttaa sinua.Tahtoisin todella.Oikeasti. Tahtoisit päästä tästä piinaavasta tuskasta joka kalvaa sydäntäsi.Tunnet itsesi toisinaan turhaksi. Muista kuitenkin, että elämässä on myös hyviäkin asioita. Älä lannistu.Näytä muille ihmisille, että sinä pystyt jatkamaan elämääsi ja toteutat unelmiasi.

Olet ihana ihminen.Aina valmis auttamaan ystäviä hädässä, etkä halua aiheuttaa kenellekään mielipahaa.Olet luotettava.Sinulle voi puhua asioista joita muille ei voi, eikä pysty. Seurassasi usein hymyilen ja nauran.Joskus itken, mutta sen anteeksi anna. Kyyneleet johtuvat siitä, että olet minulle tärkeä ihminen ja ajatuskin sinun menettämisestä on kauhea.Luultavasti maailmani romahtaisi ja menettäisin loputkin haluni elää.

En halua menettää sinua. Toivon todella, että olisimme aina ja pitkään hyviä ystäviä.Kukaan ei voi eikä pysty korvaamaan sinua.Olet korvaamaton. Pidän sinusta

Tämän runon kirjoitin 04.11.2008 ihmiselle, joka oli itsetuhoinen, mutta silti jaksanut hienosti elää ja taistella tähän päivään asti 🙂 ja joka tuki minua vaikeina aikoina

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s