Rakkaus on vaikea asia


Elämääni ilmestyi pari päivää sitten menneisyyteeni liittyvä mies. Hän pyysi minua kaverikseen naamakirjaan. Olin todella hämmästynyt, koska olimme riidelleet kolme vuotta sitten melko pahasti. Olin pitkään hänen mustalla listallaan riidan jälkeen.
Nyt ajattelen vain sitä miestä vaikka näinä kahtena viime vuosina olen pitänyt yhdestä toisesta. On todella hämmentynyt ja sekava olo. Mitäköhän minun pitäisi tehdä? Pidän nyt molemmista miehistä.
Tiedän mitä ajattelette. Minun pitäisi valita heistä toinen ennen kuin asia menee pahempaan suuntaan, mutta menneisyyteeni liittyvä mies tietää, että olen pitänyt hänestä, mutta se nykyinen ei ole tietoinen.( En ole seurustellut sen meneisyyteeni liittyvän miehen kanssa, se tässä välissä maninitkoon)
Eiköhän tästä kuitenkin jotenkin selvitä. Niille joille asia on myös ajankohtainen, niin tsemppiä paljon<3

Julkaistu ensimmäistä kertaa 05.06.2010

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s