Vaikeaa joskus on


Elämä joskus vaikealta tuntuu, kun sitä eu ymmärrä eikä sitä osaa selittää. Silloin tuntuu, ettei millään pääse eteenpäin, vaikka kuinka yrittää. Varsinkin, jos yksin yrittää. Yksinäisyys silloin sydäntä nävertää ja kaipaa selittäjää ja ymmärtäjää miksi täällä oon.

Sen kuitenkin olen oppinut, jos jotain haluaa pitää yrittää ja yrittää. Minkään ei pidä antaa estää, muuten tätä elämää ei kukaan pysty kestämään. Pitää. Kuunnella ja olla avoin ja yrittää tehdä jotain, jotta ei jäisi yksin. Pitää kuunnella ja auta muita. Ehkä sitten joskus joku auttaa haluais myös minua..Kaikki on välillä sekaisin, mutta yksi asia on varma. Haluan yrittää vielä jaksaa tätä elämää..

Julkaistu ensimmäistä kertaa 30.06.2009

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s