Inttileskeys


Inttileskeys= poikakaveri armeijassa

Oma kultani tulee olemaan ainakin ensi juhannukseen saakka armeijan palveluksessa.

Ei ole helppoa eikä aina niin mukavaa kun se, että rakkaansa näkeminen on kortilla. Ikävähän siinä tulee ja kova sellainen, mutta onneksi on olemassa kännykkä, netti ja vanhanajan etanaposti jotka auttavat jaksamaan. 🙂  Kyllähän se armeija laittaa parisuhteen testiin. Jaksaako toista odottaa vai ei, kestääkö suhde armeijan.

Itse rakastan omaa kultaani enemmän kuin koskaan olen ketään miestä eläissäni rakastanut. Hän tekee minut hyvin onnelliseksi ja saa olon tuntemaan turvalliseksi. Kultani saa minut yrittämään parhaani, hän tukee minua ja hän täyttää mieleni. Koen ainakin tällä hetkellä, että hän on se mies, jota kannattaa ja jaksaa odottaa, vaikka ikävä on häntä kohtaan suuri.

Toisaalta se, on myös hyvä, ettei toista näe niin usein, sillä silloin toisen arvoa omassa elämässään suurenee ja sitä arvostaa enemmän. Myös tunteet sekä kiintymys rakkaintaan kohtaan kasvavat ja sitä haluaa yrittää olla mahdollisimman paljon rakkaan kanssa silloin kun rakas pääsee lomilla käymään.

Silloin kun kultani tulee lomille, vietämme aika paljon aikaa toistemme kanssa. Aika paljon tulee vietettyä aikaa ulkona ja liikuttua. Se on minusta ihan mukavaa., varsinkin jos viikolla ei ole tullut liikuttua tarpeeksi. Saa siinä ainakin tarpeeksi raitista ilmaa 😉 Olemme myös käyneet yhdessä syömässä ja kylpylässä, katsottu elokuvia ja mitä milloinkin keksitään 🙂

Ei sen oikeastaan tarvitse olla mitään kummoista tekemistä, kun mies tule lomille. Sitä vaan nauttii siitä hetkestä mikä on. Saa olla sen itselle hyvin rakkaan ihmisen kanssa ja olla lähellä häntä. 🙂 Minut riittää tekemään onnelliseksi, että saan viettää aikaa rakkaani kanssa.  Kaikki mikä sen lisäksi tulee, on vain plussaa 🙂

Kun mies on kiinni viikonloppuisin, eikä pääse lomille taikka jos mies tekee viikonloppuna esimerkiksi kavereidensa kanssa jotain, jää minullakin välillä aikaa olla perheeni ja kavereideni kanssa tai tehdä jotain muuta. On hyvin tärkeää pitää huolta ihmissuhteista ja nähdä välillä muitakin, vaikka sitä omaa kultaa kuinka rakastaa. Se tasapainottaa suhdetta ja muutenkin, kun mikään ei korvaa hyviä ystäviä. Hyvät ystävät tukevat ylä- ja alamäissä ja pitävät ihmistä järjissään tai auttaa ihmistä hyvällä tavalla olemaan välillä vähemmän järkevä eli vaihtaa vapaalle. 🙂

Pahinta aikaa inttileskenä, on se aika jolloin mies on metsässä. Siellä metsässä kun armeijalla on rajoitettu kännykän käyttö. Joinakin jaksoina miehestä ei välttämättä kuulu pitkään aikaan mitään. Onneksi oma kulta kumminkin yleensä ilmoittaa metsästä pois päästyään olevansa hengissä. 🙂

Kyllä sitä aina niitä lomia kovasti odottaa. Odottaa malttamattomana sitä, että pääsee halailemaan omaa kultaa ja pääsee kultansa kainaloon. Mutta vaikka järki meinaa lähteä kokonaan välillä kun jälleennäkemistä odottaa, niin kyllä siitä odotusajasta jotenkin aina selviää.  Ja kyllä sitä toivon mukaan on sitten aikaa olla yhdessä armeijan jälkeenkin.  🙂

Täytyy kyllä myöntää, että olen iloinen ja ylpeä siitä, että kultani on armeijassa ja sen rankkuudesta huolimatta jaksaa sitä käydä.  Jotenkin sitä arvostaa suuresti. Oma isäni isä on käynyt ja nähnyt sodan eli on sotaveteraani. Sekin jotenkin vaikuttaa siihen miksi arvostan armeijan käymistä. Se, että joku on valmis riskeeraamaan oman henkensä muiden puolesta ja suojelemaan muita herättää arvostusta, vaikka nyt onkin rauhan aika ja toivottavasti rauha säilyy maassamme.

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

3 thoughts on “Inttileskeys

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s