MUISTOBIISEJÄ


Tein tässä hetki sitten listan hyvistä ja minulle tärkeistä biiseistä. Ajattelin nyt kertoa hieman mitä muistoja muutamat niistä herättävät.

Jesse Kaikuranta – Vie mut kotiin

Tämä biisi on mielestäni hyvin kaunis ja pidän Kaikurannan äänestä. Tästä biisistä tulee mieleen tämän vuoden huhti-ja toukokuu jolloin olin työssäoppimasjaksolla vanhainkodilla. Pidin kovasti siellä työskentelemisestä, mutta malttamattomana odotin kesäloman alkua. Odotin kotipaikkakunnalle pääsyä ja poikakaverin sekä kavereiden näkemistä. Silloin kuuntelin tätä biisiä toivoen, että pian pääsisi kotiin. Kesälomasta tulikin ikimuistoinen

Juha Tapio- Kelpaat kelle vaan

Kuuntelin tätä biisiä aikanaan usein melkein vedet silmissä toivoen, en sitä että kelpaisin kelle vaan, vaan sitä, että tulisi elämääni joku, jolle kelpaisin tällaisena kuin olen. Toivoin sitä, että voisin olla jollekin aivan erityinen ja tärkeä. Joku joka välittäisi ja halaisi pois ikävän sekä täyttäisi tyhjyyden sydämessäni. Tämä toive toteutui, vaikka sitä pitikin odottaa. Se oli kumminkin odottamisen arvoista.

Tehosekoitin- Hetken tie on kevyt

Tämä biisi on sellainen, että se saa silmäni usein kostumaan. Kuvittelen mielessäni biisin tarinaa lisäksi mietin toisen ihmisen merkitystä omassa elämässä. Kuinka elämässä on kevyempi mennä eteenpäin kun on rinnalla joku joka jaksaa tukea ja uskoa ja välittää. Ne asiat kannustavat antavat voimaa jaksaa eteenpäin ja yrittää tehdä parhaansa.

Jason Mraz- I’m Your

Tästä biisistä tulee mieleen paras kaverini ja lukioaika. Lukiossa saamani kaverit ovat elämäni täysin. Siitä tuli paljon hauskempaa ja mukavampaa.  Heidät tavattuani olen muuttunut aikalailla, en sitten tiedä onko se muiden mielestä hyvään suuntaan, mutta omasta mielestäni ainakin. Olen oppinut ja saanut heiltä paljon. En koskaan uskonut, että voisin koskaan saada niin hyviä kavereita kuin mitä he ovat olleen. Ilman heitä minusta ei olisi varmasti tullut tällaista ihmistä, jollainen nyt olen. Kavereitani olen arvostanut aina, mutta näitä kavereita erityisesti. He ovat olleet lukioaikana minulle tärkeitä ja ovat vieläkin, vaikka nykyään harvemmin heitä näen.

Apulanta- Maanantai

Lauloimme ala-asteella kaverini kanssa tätä välitunneilla. Aina, kun tätä kuuntelee tulee ne hetket mieleen.

Juhamatti- Volga

Tämä biisi on aivan kauhea eikä ollut listalla, mutta pakko se on silti mainita. Syy on se, että tulee mieleen aika jolloin ennen joulua kaverini tulivat minun vanhempieni luokse käymään. Silloin lauloin kaverini kanssa tätä yhdessä ja nauruhermot oli kohdallaan.

Reckless Love- Hot

Tästä mielestä tulee mieleen asuntolaelämä ja amiksesta saamani hyvä kaveri ja loistava sekä aivan ihana kämppis. Hänen kanssaan on kiva tehdä vaikka mitä ja pitää asuntolalla ollessaan minut edes jotenkin järjissä.

Tapio Rautavaara- Päivänsäde ja menninkäinen

Biisistä tulee mieleen kun olin poikakaverini kyydissä ensimmäistä kertaa ja päivä, jolloin aloimme seurustelemaan.

Johanna Kurkela – ”Prinsessalle”

Tämä biisi on surullinen ja saa minut liikuttumaa joka kerta kun kuuntelen. Nyt tätä kuuntelen eri tavalla kuin ennen. Kun on ollut opiskelijan roolissa tekemässä lähihoitajan työtä, on nähnyt monenlaisia ja kokenut monenlaisia hetkiä. Niin iloisia kuin surullisia. Joku kuntoutuu ja parantuu. Jonkun kunto huononee ja menee heikkoon kuntoon, jotkut heistä pääsevät nopeasti pois, jotkut joutuvat niin sanotusti kitumaan vielä. Näitä asioita mietin nyt kun kuuntelen tätä biisiä.

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s