Tukan värjäystä ja työssäoppimisen viimeisiä päiviä


Värjäsin tänään ensimmäistä kertaa itse tukkani sävyteshamppoolla.Ja puolet suihkuhuoneesta 😀 No, aina ei voi mennä ihan putkeen 😀 Purkissa luvataan,että kestää jopa 28 pesua:) Saa nähdä miten lupaus pitää :> Oma värini on maantien ruskea, mutta nyt tukka on tummemman ruskea:) Keskiruskea lukee sävyteshamppoon kupeessa 🙂 Tuntuu oudolta, kun tukka ei ole niin vaalea  kuin mihin on tottunut. Kuitenkin on ihan kiva välillä saada vaihtelua tukkaan 🙂 Viime tukan värjäyksestä onkin aikaa. Siskoni värjäsi tukkani, kun olin kahdeksannella luokalla 🙂 Silloin tukasta tui violetin sävytteinen 🙂 En ole kestovärjännyt koskaan tukkaani, sillä tietyllä tapaa pidän tukkani omasta sävystä, mutta vaihtelu virkistää 🙂

Ei muuten ollut helppoa saada hiusväriä poissuihkuhuoneen lattiasta 😀 Sitä ei siis kannata laittaa sinne lattialle 😉 sekin testattu 😉 Pitkään saa jynssätä, että lähtee pois :>

Olin jotenkin kuvitellut, että itse tukan värjääminen olisi hankalaa. Oikeastaa se oli aika helppoa, vaikka toisaalta olisihan se tietyllä tapaa nopeampaa jos toinen ihminen tekisi ja näkisi levittyykö väri tasaisesti tukkaan. Saa nähdä mitä ihmiset tuumaa, kun näkevät minut seuraavan kerran 😉 Vai huomaavatkohan ollenkaan tai virkkaavatko mitään :>

Huomenna onkin viimeinen työssäoppimspäivä. On haikeaa jättää se työyhteisö ,mutta selaista se on 🙂 Ensin ajattelin, että tahti siellä oli kova ja tuntui ettei siellä vuodeosastolla työskenteleminen ole minun juttuni, mutta jotenkin siihen vauhtiin tottui ja siellä alkoi viihtymään ja pitämään siellä työskentelemisestä. Työssäoppimisen jälkeen tuntuu varmasti niin kuin aina oudolta. Arki tuntuu oudolta, mutta jotenkin sitä sitten pääsee menee eteenpäin. Hetken on haikea olo, mutta sitten lähtee reippaasti kohti uusia seikkailuja  🙂

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s