Hirveetä


Viikko sitten sain tekstiviestin, jossa pyydettiin tulemaan 17.12.2012 klo 16. 25 asuntolanvalvojien toimistolle ja kehotettiin, ettei kannata syödä kovinkaan paljon ennen sitä.

Meninpä eilen sitten sinne toimistolle ja pihalla oli pakettiauto odottamassa, johon mahtuu kuljettajan lisäksi kahdeksan matkustaja. Toimistolla oli muitakin asuntolassa asuvia opiskelijoita ja asuntolanvalvojat pyysivät meitä menemään autoon. Sitten asuntolanvalvoja lähti ajelemaan ympäri pientä paikkakuntaa ja haki pomonsa matkanvarrelta. Päädyimme jossain vaiheessa syrjäiselle tielle jossa oli kyltti Hirvikartanolle. Auto kaartoi pihaan jonka toisella puolella oli iso aitaus ja toisella puinen rakennus. Menimme ulos autosta pihalle, jossa nuori mies alkoi kertoa, että aitauksessa oli hirviä joita pääsisimme syöttämään ja miten niitä voi silittää.

Menimme sitten ensin syöttämänään hirviä aitauksen ulkopuolelta. Aidassa oli luukku josta hirvet pääsivät laittamaan pään ulos ja siitä heitä syötettiin. Ne haisivat ihan hevosilta ja söivät kuin hevoset eli huulillaan ottivat makupalansa. Oli outoa syöttää sellaista eläintä, jota on tottunut syömään. Aitauksessa asui myös odottava naarashirvi, joka makasi maassa aitauksen toisella puolella. Hirvet, joita syötimme, olivat molemmat uroksia. Hirvet kuulemma synnyttävät samalla tavalla kuin hevoset. Jonkun asuntolassa asuvien poikien kädet päätyivät hieman syvemmälle hirven suuta ja heitä häiritsi niin kovasti hirven kuolan haju käsissä, että tahtoivat pestä pois. Kyllä minua nauratti.

Hirvien ruokinnan jälkeen menimme puiseen rakennukseen. Siellä istuimme pöytiin ja saimme glögiä nautittavaksi. Sitten arvon rehtorimme piti lyhyeen ja ytimekkään puheen siitä miksi olimme siellä Hirvikartanossa. Kuulemma olimme niin hyväkäytöksisiä ja hyvätapaisia, että ammattiopistomme oli päättänyt palkita meille jouluruokailun. Niinpä saimme jouluruuan ja jälkiruokakahvit pullineen. Ilta oli ihan mukava ja leppoinen. Vatsakin oli aika täysi, kun palattiin takaisin asuntolalle. 🙂 Tarjolla onneksi ei ollut hirveä 😀 olisi ollut hirveää jos ensin oltaisiin ruokittu hirviä ja sitten menty syömään niitä :,D

Jos haluat tietää lisää Hirvikartanosta ja nähdä kuvia sieltä niin käy kurkistamassa http://www.hirvikartano.fi/

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s