Pink on PoP


Koulusta taikka töistä tultua on toisinaan mukava vaihtaa vaatteet rennompaan ja ottaa lämmintä juomista, kuunnella hyvää musiikkia ja kenties polttaa kynttilöitä, jos on mahdollista. Kahvi on paras lämminjuoma mutta kyllä tee, kaakao tai glögikin menee 🙂 Joskus on mukava vaan istahtaa keittiön pöydän ääreen nauttimaan siitä lämpimästä juomasta ja haaveilla kaikenlaista samalla kun katsoo ulos.

Kun näin nämä housut olin tuli sellainen tunne, että pakko saada nuo :> sopivat juuri siihen rentoon pukeutumiseen mitä kotona kaipaa 🙂 ja lämpimät ovat :>  Ulkoa kun tulee pakkassäästä sisälle on mukava laittaa nämä housut ja villasukat jalkaan 🙂 Kuviointi ja värikin on kiva 🙂

Pinkkii :>
Pinkkii :>

En ole aikaisemmin ostellut paljoakaan pinkkejä vaatteita, mutta nyt jotenkin on tullut kaiketi selainen kausi, että pinkki on kiva väri 🙂 Ostin loppu kesästä pinkin jakun.

Pinkki jakku
Lisää pinkkiä 🙂

Ostin syksyn alussa pinkin t-paidankin 🙂 ei ole valitettavasti siitä kuvaa. Lisäksi ostin silloin myös pinkkiä kynsilakkaa 🙂 Mikäköhän mua vaivaa 😀 Voiks tästä rakkautta syyttää vai onks kyse jostain aivan muusta? ;> Vai näenkö mää ihan muuten vaan maailman vaaleanpunaisin silmin?:> Pinkit piilolinssit vois kyl olla aika siistit 😉 taikka selaiset sydämenmuotoiset vaaleanpunaiset aurinkolasit 😉 haha 😀

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s