Pientä väkertelyä :>


Joskus tylsyys iskee tai tekee mieli tehdä jotain mutta ei tiedä mitä tekisi?

Tässä on mitä minä olen viime päivinä tehnyt. Ehkä ne voivat auttaa sinuakin keksimään itsellesi tekemistä.

SAMSUNG

Tämän Tervetuloa takaisin- tekstin tein kaverilleni, joka tuli asuntolalle pitkästä aikaa. Halusin yllättää hänet jollain tavalla. Sitten keksin tehdä eri korttipahveista kirjaimia ja sydämiä. Koristelin ne sitten tarroilla hopeakynällä. Kiinnitin tekstin kiinni kaverini seinälle. Korut jotka roikkuvat tekstin oikealla puolella ovat kaverini.

SAMSUNG

Tämän talon ja siihen kuuluvan kasvimaan kukkineen ja puskineen tein tässä parin päivän aikana. Oli hieman tylsää ja teki mieli askarrella jotain. Käytin teippiä, korttipahvia, askarteluliimaa, tussia ja hopeakynää. Eihän tämä mikään huippu hieno tuotos mutta sitä tehdessä oli hauskaa. Se ei ole ehkä vielä valmis. Voi olla, että keksin vielä laaennusta. Pelto ja hevoset ja lampaat ja ehkä lehmä olisivat kivat, mutta olen kyllä huono eläinten tekemisessä.

SAMSUNG

Tämän sydämen olen tehnyt  asuntolan huoneen seinälle aikakausilehdistä leikellyistä sanoista. Tämä sydän kuvaa mielestäni aika hyvi ajatusmaailmastani ja siitä mitä ihmisen pitäisi tehdä 🙂 Kierrätykseen menossa oleville aikakausilehdille voi olla uudenlaista käyttöä 😉

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s