Aktiivisemmin blogiin uutta sisältöä


Olen pitkään ollut harmissani, kun ei ole ehtinyt kirjoittamaan tänne. Arki painaa välillä vaan niin vimmatusti päälle ja myönnän sen ettei aina ole kyllä ideoita mistä kirjoittaisi. Tai sinä hetkenä kun on syntynyt idea mistä kirjoittaa, ei satukaan olemaan tietokoneen äärellä  Ja minä kun satun olemaan sellainen, jos saan juttuidean se täytyy kirjoittaa heti ylös tai muuten se unohtuu. Silloin kun unohtuu jää harmittamaan kun hyvä juttu unohtuu.

Eilen kuitenkin löysin ilokseni kännykästäni Play-kaupasta ilmaisen wordpress-sovelluksen. Nyt voin kirjoittaa tänne silloinkin, kun en ole tietokoneen äärellä ja ihan missä vain. Milloin vain haluan. Sovelluksessa on sekin kätevyys, että kykenen lisämään kännykällä ottamia kuvia juttuihin. 
Olen kyllä nyt innosta pinkeä ja nyt kun koulukin alkaa olemaan lopuillaan ehdin toivon mukaan paremmin kirjoittamaankin. Varsinkin kun on reilu puolitoista kuukautta aikaa ennen kuin kesätyöt alkavat. Ennen sitä tapahtuu kuitenkkn muutto kotoa. Outo fiilis, mutta kuitenkin jännityksellä odottava ja kumminkin ei ole vielä sisäistänyt, että se tulee oikeasti tapahtumaan.

Tämä kirjoittaminen on kyllä minulle niin tärkeä asia. Sillä on välillä ihanan puhdistava vaikutus ja voi tuoda ajatuksiaan julki, tietenkin yrittäen välttää muiden loukkaamista. Kuitenkin pyrin olemaan rehellinen ja aito ja uskaltaa 🙂

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

2 thoughts on “Aktiivisemmin blogiin uutta sisältöä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s