Voihan räkä!


Tänään oli opinnäytetyön esittely ja se meni hyvin ja palkiittiin parhaalla arvosanalla mitä ammattiopiston asteikoilla voi antaa eli K3 🙂 Tuntui mielettömältä 🙂 Tämä oli myös viimeinen koulupäiväni 🙂 Tuntui oudolta syödä koulun ruokalassa viimeistä 🙂 Jotenkin muutenkaan ei osannut sisäistää, tämä oli nyt tässä.

Myöhemmin sitten pakkailessa tavaroita asuntolassa yksin ja vanhempien avustuksella tuntui haikealta 🙂 Se oli kuitenkin ollut kuin toinen koti ja siellä voinut vapaammin kuin kotona elää omaa elämäö.Sain päättää mm. syömisistäni ja kulkemisesta itse, mennä ninne halusin.Ehkä sitä olisi osannut tunteilla enemmänkin viimeisinä hetkinä asuntolassa jos nokka olisi vuotanut vähemmän ja keuhkot eivät kovien yskänpuuskien seurauksesta olisi tuntenut kuin keuhkot lentävät kauempaan pitäjään 🙂

Porukat toivat minut sitten kun oli saatu pakattua tavaroineni kotiin. Kotona odotti siskoni ja lankomies,jotka olivat valmistaneet ruokaa. Siispä söimme. Ja *liiks* jälkiruuaksi keitettiin kahvia ja viimeisenkoulupäiväni kunniaksi oli ostettu kakku sekä siskoni oli leiponut hirmu hyvää pullaa:) Sen jälkeen komennettiin sänkyyn lepää kun kuumemittari näytti 37,6 ja olin niin yskänen ja räkäinen. Vaikka lämpöä ei ole tuon enempään nii jostain syystä olo on hönö ja väsynyt.Varmaan nuha tekee sen.

Ei ole ihan miun juttuni tämä sängys vaan oleminen varsinkaan kun ei ole kuin lämpöä. Kai se kuitenkin on tehtävä muiden mieliksi. Lääkitty on ainakin hyvin: karpalomehua, viinimarjamehua, tyrniä, yskänlääkettä ja buranaa annettu 😀

Ois tön illan voinut toisinkin viettää mut kai se on hyvä levätä 🙂 Ainakin nyt tuli aihetta kirjoittaa 🙂 Se täytyy kyl sanoa, että ystäväni yskä  on hirveä ja ärsyttävä.Toivottavasti lähtee pian 🙂 Ei toivottu ystävä:)  Eiköhän se tästä ku juo ja lepää.ja 100 nenäliinan jälkeen lähtee varmaan nuhakin 😀 Omaa kultaa vaan on ikävä

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

2 thoughts on “Voihan räkä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s