Nyt tässä ja huomenna jossain muualla – vähemmän emmä tiedä


Minusta tämä biisi kertoo hyvin minusta. Hieman yli kolmen viikon päästä täällä katseltu 21 vuotta. Paljon on nähty  ja koettu, mutta paljon on vielä nähtävää ja koettavaa. Sekä on vielä paljon opittavaa 🙂 Parin viikon päästä pitäisi olla muutto edessä omaan asuntoon, jos kaikki menee niin kuin pitää 🙂  Tuntuu jännältä. Samaan aikaan sitä odottaa kovasti, mutta samalla on haikea tunne. 🙂 Mutta kuten sanotaan vanhan loppu on uuden alku 🙂 Saa nähdä mitä tulevaisuus tuo 🙂 Toivottavasti kesäksi ainakin kauniita ja aurinkoisia päiviä 🙂 Ja poikaystävän vapauttais Suomen puolustusvoimat palveluksestaan juhannukseksi 🙂 ❤

Olen päättänyt, että tänä vuonna aion olla varmempi siitä mitä elämältä haluan. Tarkoitukseni on löytää sen, mikä tekee minusta minut ja kun minulta kysytään asioista jotain, haluan osata sanoa muutatkin kuin en tiedä. Saa nähdä miten se onnistuu 🙂 Mutta näin olen päättänyt. Haluan olla enemmän itsevarma 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=oO9y88xR614

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s