Minä menen eteenpäin- älä tule tielle


Kävin tänään hölkkäämässä polulla n.3km. Matka sinänsä ei ollut pitkä, mutta tunsin itseni hieman ylpeäksi. Ennen hädin tuskin jaksoin muutamaa metria hölkätä. Nyt jaksoin melkein koko  matkan hölkätä. Se  tuntui hienolta.  Sai myös miettimään sitä miten asiat ovat muuttuneet. Miten minä olen muuttunut.

Olen alkamassa löytää suuntaani elämässä. Se mitä elämältä haluan, on alkanut valoittua. Haluan pysyä terveenä ja nykyisessä painossani. Tavoitteeni on kasvattaa kuntoani ja ehkä jossain vaiheessa voisin harkita juoksevani jonkun matkan esim. puolimaratoonin.  Jatkan terveellisesti syömistä ja jatkan liikunnan harrastamista aktiivisesti. Uskallan myös paremmin kohtaaman niitä asioita, joissa olen epävarma.

Olen määrätietoisempi .Toivon saavani töitä loppuvuodeksi ja voivani aloittaa terveydenhoitajan opinnot ensi keväänä. Jos en pääse kouluun tai sitä ei ole tarjolla, teen lähihoitajan töitä ja haen keväällä.

Huomaan pystyväni asioihin joihin en ennen pystynyt. Aikaisemmin vaatekokoni oli 42, nyt se on 34-38 riippuen vaatteen mallista.  Ennen sain vain haaveilla mahtuvani koon 34 farkkuihin tai mekkoihin. Nyt mahdun niihinkin. Se tuntuu upealta.

Itseluottamuksen kanssa tunnen, että on vielä kehitettävää. Kuitenkin se on kasvanut koko ajan ja sitä on oppinut paremmin hyväksymään itsensä. En ole mestari puhumaan tunteistani ääneen, mutta huomaan siinäkin kehittyväni.

Huomisesta en tiedä, mutta nyt ainakin tuntuu, etten halua minkään estää menoa. Haluan tehdä ja kokea asioita. Vaikka pelottaisi.

Oikeastaan en tunne kauheasti enää pelkoakaan tulevaisuuden suhteen. Kun tiedän, etten ole yksin asioiden kanssa, se antaa voimaa ja uskallusta tehdä asioita. Kiitos siitä kuuluu rakkaalleni. Hän antaa syyn yrittämään tekemään kaikkeni ja voimaa tavoitella asioita.

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s