Uusia tuulia


Kaksi viikkoa sitten aloitin kesätyöni  vanhusten palvelutalossa ja olen tyytyväinen työpaikkaani. Sekä asiakkaat että työkaverit ovat mukavia. Omassa asunnossakin olen asunut  kaksi viikkoa ja neljä päivää, kaikki on mennyt ihan hyvin. Aluksi oli hieman hiljaista kun telkkaria ei voinut vielä katsoa eikä ollut radiota tai edes kelloa raksuttamassa seinässä. Tuntui tuolloin, ettei uskalla edes aivastaa jottei kuuluisi naapuriin. Ensimmäiset yöt asunnossa tuntuivat oudoilta, koska jotenkin kaikki tuntui niin epätodelliselta. Pitkään olin haaveillut omasta asunnosta ja sitten, kun se toteutui oli vaikea uskoa, että se oikeasti tapahtui. Asunnossani minulla on isompi sänky kuin vanhempieni luona asuessani oli, totuttelemista on ollut. Ei siihen vieläkään ole täysin tottunut vaikkakin uni kyllä tulee hyvin öisin. Varsinkin iltavuoron jälkeen.Monet sanovat, että iltavuoron jälkeen on vaikea saada nukutuksi, mutta minulla ei ole ollut ongelmaa sen suhteen. Ainakaan vielä.

Sängyssäni on kyllä se hyvä puoli, ettei ole niin ahdasta nukkua silloin kun poikakaveri tulee yöksi. Jos sänky olisi normaali yhden hengelle tarkoitettu, saisi yöllä pelätä sitä, että toinen saattaisi tipahtaa sängystä. Täytyy kyllä sanoa, että vaikka tuntuu kivalta asua yksin, niin se on ihanaa nukahtaa oman kullan kanssa, silloin kun hän on käymässä 🙂 Myös herääminen oman kullan kanssa on mukavaa ja se, että on aamu-ja iltapalalla välilläseuraa. Ei tarvitse aina yksin syödä 🙂

Huomenna ja keskiviikkona olisi vapaapäivä. Jee ❤ Aikomus olisi ottaa rennosti ja ladata akkuja. Ehkä teen pienen reissun Tampereelle keskiviikkona. Huomenna ehkä vierailen yhdellä työssäoppimispaikassa katsomassa. Tai sitten teen toisinpäin. Saa nähdä 🙂

Tänään kävin aamuvuoron jälkeen kirjastosta lainaamassa sarjakuvia. Viivi ja Wagner on kyllä hyvä sarjakuva. Siihen on välillä helppo samaistua ja tulee hyvälle mielelle. Kirjastosta menin kauppaan hakemassa pientä naposteltavaa illaksi. Sipsejä ja kermaviiliä. Yhtäkkiä alkoi tehdä mieli niitä. En ole syönyt niitä  varmaan viiteen kuuteen kuukauteen? Voi olla pidempikin aika edellisestä kerrasta. Meinasin katsoa Greyn anatomiaa ja syödä  niitä.

Kävin Alkosta hakemassa siiderin ja ostin pullon kermalikööriä. En minä paljoa meinannut ottaa, mutta vähän näin vapaiden kunniaks:) Se on välillä hauskaa miten ihmiset yllättyvät iästäni. Ihmiset usein ajattelevat, että olen joku rippikouluikäinen tai maksimissaan 18-vuotias. Sitten ne yllättyvät kun saavat tietää tai näkevät ajokortista, että olen 1992 syntynyt 😀 Niin kävi tänään Alkossa. Myyjän silmät pullistuivat melkein lautasen kokoisiksi, kun tarkisti iän ajokortista 😀 Välillä se on turhauttavaa, kun ihmiset luulevat nuoremmaksi, mutta joissakin tilanteissa se on huvittavaa 🙂

Vapaiden jälkeen onkin kaksi päivää töitä ja sitten ensimmäinen viikonloppuvapaa ja pääsee viettämään laatuaikaa poikakaverin kanssa 🙂 Ilman, että tarvitsee mennä välillä käymään  töissä:) Jee ❤ Odotan kyllä kovasti viikonloppua:)IMG_20130610_075219

IMG_20130610_075003

IMG_20130610_074532

IMG_20130610_074400
Tätä kermalikööriä olen halunnut maistaa jo jokusen tovin mutta tänään vasta tuli ostettua sitä:)

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s