Rakkaus yllättää joskus


Eilen se tapahtui. Kaupassa.Se tunne valtasi minut täysin. Rakkauden ja kiintymyksen tunne. En osannut odottaa, että ensi tapaamisella voisi käydä niin. Niin kuitenkin kävin, enkä mahtanut sille mitään. Tunne vai alkoi viedä minua. En tiedä miten siinä kävi.

Menin kaupasta kotiin häkeltyneenä. En voinut ottaa sitä vielä mukaani. Olihan minulla jo yksi ennestään, mutta silti katselin muita sillä silmällä. Ensin olin hämilläni enkä meinannut ymmärtää tilannetta ja tunteita. Yritin järkeillä tilannetta, mutta järkeä siihen auttanut. Tunne vei.Enkä voinut kieltää sitä totuutta, että kaipasin jo uutta.  Se mikä oli ollut, oli jo vanhentunut, alkanut repsottaa niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. En enää kestänyt enää sitä suhdetta. Monet hetket ja asiat oli yhdessä koettu, mutta se ei enää riittänyt. Tiesin, että antsaitsin parempaa. Kesti vain aikaa myöntää se itselleni. Nyt kuitenkin oli aika tehdä se.

Hylkäsin ajatukset siitä, että pitäisi ajatella järkevästi ja odottaa että vanha oli ohitse. Päätin lähteä suinpäin kohti uutta.Lähdin tänään kauppaan takaisin ja sieltä kuljin se kainalossa pois.  En tuntenut minkäänlaista syyllisyyttä ja tuntui aivan siltä kuin jotain uutta syntyi sisimmässäin. Olin tehnyt valintani.

Nyt se on sylissäni jakamassa kanssani vuoteen. Sitä sanotaan aina, että koolla ei ole väliä, mutta kyllä sillä ainakin näissä hommissa joskus on.. Tämä tuntuu kevyemmältä ja paremmalta. Vanha lojuu lattialla… Acerin kannettava tietokone.

Onnellisia eläkepäiviä vanha kannettavatietokone ja tervetuloa uusi tietokone uuteen kotiin 🙂 Toivottavasti uusi palvelet yhtä hyvin taikka jopa paremmin kuin edeltäjäsi 🙂 Ole hintasi arvoinen 🙂 Love you already ❤

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

One thought on “Rakkaus yllättää joskus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s