Pilannut kaiken ?


Arvostan ystävyyttä.

Kuten olen aikaisemmin asiasta puhunut, niin minulla ei ole ollut koskaan kauhean paljon ystäviä. Se ei sinänsä ole haitannut minua, sillä muutama todella hyvää ystävää merkitsee enemmän kuin 100 kaveria.

Kuitenkin arvostan niitä jotka ovat osanneet säilyttää ystävyytensä lapsuudesta aikuisuuteen saakka. Itse en ole saanut ystävyyssuhteita säilymään kovinkaan. Jotkut niistä ovat kariutuneet elämässä tapahtumien muutoksien jälkeen kuten eri kouluihin menemiseen ja luultavasti siihen, etten osaa päästää ihmisiä lähelle ja osaan olla aika itsekäs.

Lukion alettua ja tutustuttuani parhaimpiin ystäviin koskaan halusin tällä kertaa kunnolla yrittää pitää ystävyyden yllä loppuelämäni ajan. He olivat niin ihania ja kannustavia. Puhuivat, että jos joskus alkaa tuntua pahalta, voi soittaa milloin vaan.  Minä yritin olla parempi ystävä kuin olin koskaan ollut kenellekään. Ovat he edelleenkin ihania, mutta kuitenkin muutettuani toiselle paikkakunnalle on alkanut tuntua, että olemme etääntyneet kovin ja sen jälkeen kun aloin seurustelemaan.

Minusta oli jonkun aikaa tuntunut, että ystävyyssuhteessamme on jokin pielessä kun aloin seurustelemaan poikaystäväni kanssa,  En tiennyt mikä. Tuntui, että ystäväni eivät halunneet pitää yhteyttä eikä heitä kiinnosta enää nähdä minua. Jotenkin tuntui että olin useimmiten se joka ehdotti kahville tai muualle lähtöä. Sitten ajattelin, että jos pidän hiljaiseloa niin ehkä he sitten ottavat yhteyttä. Kuitenkaan niin ei käynnyt.  Sitten kun taas aloimme nähdä toisiamme tuntui tunnelma vaisulta enkä tiennyt syytä. Mietin onko ystävieni välillä sattunut jotain vai mistä mahtaa olla kyse.

Syy kaikelle on selvinnyt asioille. Nyt olo on jotenkin sekava. Enkä oikein tiedä mitä pitäisi tehdä tai ajatella. Välillä olen suruillinen. Välillä vihainen. Surullinen siksi, että olen mahdollisesti pilannut elämäni parhaimman ystävyyden tahtomattani ja tietämättäni. Vihainen itselleni kun en huomannut tekeväni väärin. Surulliseksi siksi, että olen hämmentynyt asioista. Luullut toista kuin miten asiat oikeasti ovat.

Voin nyt vain toivoa, että saisin ystäviltäni anteeksi sen kuinka huono ystävä olen ollut ja saisimme välimme korjattua. Toivon myös sitä, että saisin väärinkäsityksen selvitettyä. He ovat minulle niin mielettömän tärkeitä, tärkeämpi kuin arvaavatkaan. En koskaan tahallisesti haluisi heitä satuttaa millään tavalla. Kuitenkin vaikka olenkin minä, olisin toivonut, että he olisivat puhuneet asioista suoraan. Ehkä silloin olisin voinut osata thedä jotain toisin.

Eksynyt oikealta tieltä

En enää tiedä mikä on totta ja mikä valhetta

Päässäni kaikki ajatukset pyörii ympyrää

Itken silmäni pilalle

Olen vihainen itselleni

Ei mieli kykene ymmärtämään mihin pitäisi uskoa

Omaa itseään ja sisäistä ääntään vaiko muiden ihmisten sanoja

Olenko käsittänyt kaiken väärin

Onko se kaikki mitä olen luullut oikeaksi väärin

Olenko huono ihminen ja tehnyt kaiken väärin

Luulin toimineeni oikein ehkä erehdyin

En enää tiedä mistään mitään

Olen eksyksissä

 

 

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

2 thoughts on “Pilannut kaiken ?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s