Teuvo Loman vs Gordon Ramsey


Mitä eroa on Teuvo Lomanilla ja Gordon Ramseyllä?

Teuvo Loman on vaatesuunnittelija, sisustussuunnittelija, kampaaja, malli, laulaja ja trendisuunnittelija.
Gordon Ramsey on Brittiläisen imperiumin upseeri ja on Yhdistyneen kuningaskunnan tunnetuimmista kokeista

Mitä yhteistä heillä on?

Kumpaakin näkee telkkarin joka tuutista.  Ehkä liikaakin.

Gordon Ramseylla pyörii tällä hetkellä ruudussa Hotellit kuntoon, Mastercheft USA, Kurjat kuppilat USA, Kauhukeittiö sekä Gordon Ramsey kivensisässä

Vaikkei Teuvo Lomanilla olekaan yhtälailla omia tv-ohjelmia, silti tämä herranen nähdään miltein joka sarjassa, mitä Suomen televisiossa nähdään. Jos Teuvo Loman ei ole ohjelman pääosassa hän on ainakin vierailevana henkilönä aina  jossain.

Pidän Gordon Ramseystä, kun se huutaa naamapunaisena ja osaa laittaa hyvännäköistä ruokaa. Tähän mennessä Hotellit kuntoon on oma suosikkini. Se on osaa olla todella ällöttävää katsottavaa, mutta hauska katsella Gordonin laittavan paikat järjestykseen. Osaa se olla aika perfektionisti, mutta ei kai sitä hän muuten olisi yksi maansa kolmesta kokista, jotka ovat onnistuneet ylläpitämään arvostetun kolmen  Michelin-tähden luokituksen ravintoloissaan.

Teuvo Loman osaa olla luova ja saada hyvääkin jälkeä siustusohjelmissa. Kuitenkin jotkut hänen luomuksistaan menee mielestäni ylihilseen ja järkyttäviä. Esimerkiksi ohjelmassa Suomen kaamein kämppä Teuvon visioista osa oli aivan järkyttäviä.  Lastenhuoneeseen teemana oli Liisa Ihmemaa. Jos minulle olisi sisustettu pienenä tuollainen huone ja siellä olisi pitänyt nukkakin, olisin varmasti nähnyt painajaisia. Jakso on katsottavissa osoitteessa http://www.katsomo.fi/?progId=214617

Kuitenkin näiden miesten suhteen voisi käyttä sanontaa Less is more. Liika on liikaa. Kyllä muillekin pitäisi tilaa jättää tai ainakin jaksottaisi pienempiin määriin. Haluan nähdä telkkarista muutakin kuin vain Teuvoa ja Gordonia kiitoos! 🙂

 

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s