Tälläinen fiilis tänään :)


Jotenkin tänä viikonloppuna on tullut muisteltua kahta edellistä vuotta.

Varmaan johtuu siitä, että muutan maanantaina uuten asuntoon ja takaisin kotipaikkakunnalle. Kiva päästä lähemmäksi tärkeitä ihmisiä, on paremmat mahdollisuudet tavata heitä. Kuitenkin pieni haikeus on, kun jouduin luopumaan vanhasta asunnostani ja paikkakunnasta joka on ollut kaksi vuotta osa elämääni. Ilman pysähdystä tuolle pienelle kaupunkiin, en varmasti olisi sama ihminen kuin nyt.

Olen saanut kahden vuonna aikana niin paljon ja olen todella kiitollinen siitä ajasta. Se tulee aina kulkemaan muistoissani. Kohtasin ja sain elämääni ihania ihmisiä, niin ammattikouluajoilta kuin työelämästä. Koin myös paljon uutta.

Kuitenkin pienestä haikeudesta huolimatta, odotan innolla mitä seuraavaksi tulvan pitää. Ja pääseepä sisustamaan uutta asuntoa 🙂

Nämä Gleen versiot biiseistä Big girls don´t cry,  I wanna dance with somebody ja Love you like a love song, jotenkin sopii omaan fiilikseeni tänään. Niistä saa hyvää mieltä 🙂

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

2 thoughts on “Tälläinen fiilis tänään :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s