Isänpäivä


Sunnuntaina oli isänpäivä. Kävin vanhempieni luona aamusta syömässä ja kakkukahvilla, niiden jälkeen lähdin töihin. Isä oli mielissään, kun kävin. Olen ollut aina isän tyttö ja kun  olin pienempi isälle tuli kerrottua ihan kaikki. Kerroin isälle pienenä pienistä ihastumisista kerhoissa ja eskarissa. Vanhemmaksi vartuttua se on jäänyt. Kuitenkin minulla on yhä hyvät välit ja olen siistä kiitollinen. Ei ole itsestäänselvyys, että on isä ja hyvät välit isän kanssa.Kaikki eivät ole nähneet isäänsä elämänsä aikana, kuollut, vankilassa, lähtenyt kotoa tai ei tiedä olevansa isä jollekin. Joillakin suhde isään on riitaisa ja myrskyisä. Kuitenkin vaikka emme olisikaan koskaan tunteneet isämme, kuitenkin meillä kaikilla on ollut sellainen ja ilman häntä emme olisi tässä jo nyt. Hän on jättänyt meihin kaikkiin jälkensä, tahdomme sitä tai emme.

Kiitos isä, kun olet olemassa ❤ love you ❤

Täytin ja koristelin isälle kakun :) äitini teki pohjan :)
Täytin ja koristelin isälle kakun 🙂 äitini teki pohjan 🙂

 

 

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s