Nytkö on muka joku marraskuu?


Ollaan marraskuussa. Kaupat täyttyvät joulukarkeista ja tavaroista. Joka tuutista kuulee joulusta.

Itsestäni ei tunnu yhtään marraskuulta eikä yhtään siltä, että joulu olisi pian. Ehkä se johtuu siitä kun ei ole lunta tai kenties se on sitä mitä nuorempana aikuiset aina sanoivat. Sanoivat, että kun tulee aikuiseksi osa joulufiiliksestä katoaa. En oikein tiedä. Olen minä osannut joulun nauttia odotuksesta.

Ehkä joulufiilis tulee kynttilöitä poltellesda ja pikkuhiljaa asuntoa laitellessa jouluasetuksiin. Pian voi myös aloittaa joululaulujen kuuntelun ja laulamisen. Ripaus lunta voisi myös auttaa asiaa. Ehkä se joulufiilis löytyy vielä 🙂

Tänä vuonna aion tehdä joulukortit itse,koska ne ovat mielestäni persoonallisempia kuin kaupan kortit joissa lukee hyvää joulua ja rauhallista uutta vuotta. Itsetehdyissä korteista myös näkee,että toinen oikeasti välittää, koska jaksaa nähdä vaivaa ja kirjoittaa itse joulutervehdyksensä.

Nyt on ensimmäiset viikonloppuvapaa uuden työpaikan aikana. Olen menossa isovanhempien luona käymään. En aio vielä astua joulu hössötyksen kyytiin. Ehkä huomenna ja ehkä huomenna on.jo ripaus joulufiilistä. Nyt kuitenkin aion nauttia ajasta isovanhempien kanssa 🙂

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s