Oma suihku ja sänky


Muutin uuteen asuntoon 21. 10 ja silloin kävi ilmi, että suihkun lattiassa oli reikä matossa. En uskaltanut käydä suihkussa, jotten aiheuttaisi vesivahinkoa. Ilmoitin huoltoyhtiölle reiästä. Kesti pieni tovi ennen kuin huoltoyhtiö tuli katsomaan sitä. No huoltoyhtiön mies kävi katsomassa reikää ja täyttämässä sen mömmöillään. Ajattelin jo, että pääsisin suihkuun. Jee. Sitten tuli huomattua, että reikiä oli toinenkin. Taas sitten otin yhteyttä huoltoyhtiöön ja taas olin käyttämättä omaa suihkuani pari viikkoa ennen kuin huoltomies tuli täyttämään toisenkin reiän. Sen jälkeen pääsin jo omaan suihkuun. Suihkun jälkeen tuli huomattua, että mömmöt reiässä olivat lähteneet pois. Voi vitsit. Taas oltiin ilman omaa suihkua.
No eilen suihkun reiät saatiin kuntoon ja tänään pääsin jo omaan suihkuun. Ihana juttu. Olen niin onnellinen siitä, että voi käyttää omaa suihkua. Sitä on niin kaivannut. Olen minä käynyt vanhempieni luona suihkussa ja peseytynyt pesuvadin avulla. Kuitenkin oma suihku on oma suihku ja kun työssäni olisi hyvä, että pystyy käymään suihkussa ja huolehtimaan hygieniasta hyvin. Toivottavasti omaa suihkua voi nyt jatkossakin käyttää:) Ja niin sain minä tänään sängynkin. Ei tarvitse enää nukkua lattialla patjalla 🙂

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s