Aikainen lintu madon nappaa


Tänään herätyskelloni soi 5.20 ja töissä olin joskus 6.15, jotta ehdin ottaa raportin vastaan yöhoitajalta. Varsinainen työvuoro alkoi 6.30 .Vaikka aamu oli aikainen, koin itseni ihmeen virkeäksi. Nukuinkin hyvin enkä nähnyt mitään outoja unia viime yönä. Ihan kiva vaihteeksi niin 🙂 Yleensä aamuisi  väsyttää aika paljon ja usein tulee nukuttua huonommin kun  menee töihin iltavuorosta aamuun. ( olin eilen siis iltavuorosss) Kestää useimmiten pitkään ennen kuin herään ja suurinosa ajasta kuluu kun syö hieman aamupalaa ja senkin nopeasti.  Ennen töihin lähtöä kuitenki söin rauhassa aamupalaa ja tiskasin hieman. Sitten lähdin töihin ja ehdin hyvin. Matkalla töihin virkistyin entisestään, kun oli pakkasta. Työpäivä sujui hyvin ja meni nopeasti 🙂
Aamuvuoron jälkeen usein väsyttää ja juon kotiin päästyäni tulee juotua kahvia ja otettua pienet torkut, mutta olo oli yhä virkeä. Lähdin sitten töiden jälkeen pitkästä aikaa kuntosalille, en ollut käynyt muuttoni jälkeen. Ai että se teki hyvää pitkästä aikaa ja pääsin kokeilemaan uusia treenihousujani 🙂 teki niin hyvää saada vaihtelua arkeen ja kun on rääkännyt itseään kunnolla niin jälkeenpäin tulee mitä mahtavin olo. Ehkä tänään päästin itseni hienan helpommalla, mutta pitkän tauon jälkeen ihan hyvä aloittaa pehmeämmin 🙂  Ensi kerralla sitten kovemmin 🙂

On tullut jonkun aikaa lusmuiltua  liikkumisessa, mutta nyt aion taas aloittaa sen harrastamista. Mietin tänään, että joku liikuntaryhmä voisi olla mukava. Näkis ja  tapais ihmisiä ja samalla pysyisi hyvässä kunnossa :)Myös uintia voisi harrastaa enemmän 🙂

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

2 thoughts on “Aikainen lintu madon nappaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s