Rakkaudelka tehtyä ruokaa


Tänään tuli tehtyä naudanpaistipataa 🙂 Tuli ihan hyvää ja sopivan pippurista. Ostin kaupasta pienemmän suomalaisen yrityksen lihaa, sillä mielestäni on tärkeää tuokea sellaisiakin eikä aina isompia. Isommilla on jo jonkin verran pääomaa, mutta uusilla ei niin kauheasti ja varsinkin jos on vähemmän tutumpi tuote.Lisäksi pienet yritykset tuovat laajemoaa valikoimaa ja vaihtelua.

Pyrin ruokaostoksilla ostamaan mahdollisimman paljon suomalaisia ja Suomessa tehtyjä tuotteita. En osta esim. Virossa leivottua suomsalaista leipää, koska minusta on hullua että sellaista kutsutaan suomalaiseksi ja työt viedään ulkomaille. Kuljetetaan ja valmistetaan tuotteita ympäri masilmaa ja sanotaan suomalaiseksi. Mitä järkeä?  Ja kun työt loppuvat Suomessa ja tuotanto siirtyy ulkomaille ja tulee lisää työttömiä. Tukeeko se muka halvemmaksi jos Suomessa työttömien määrä kasvaa? Olen ehkä tyhmä, mutta mutta myönnän etten ymmärrä moista.

Kuitenkin tällaista ruokaa tällä kertaa:)

                                  

image

image

image

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s