Jotain vihertävää kotiin


Pidän yrttien tuoksusta ja minulla onkin ollut niitä ruukuissa muutamana aiempana keväänä.  Toissa vuonna ostin valmiina ruukussa ammattiopiston puutarhamyymälästä, mutta viime keväänä ja tänä keväänä istutin itse. Löysin viime viikolla Tokmannilta kivat ja iloiset ruukut basilikalle, persiljalle sekä vihanneskrassille. Yrttejä on mukava laittaa ruokiin, koska tuovat niihin mukavasti makua ja mozzarellajuuston kanssa basilika on todella hyvää!:) Multaa oli varastossa entisestään. Ikkunalaudalle tuli sitten sijoitettua yrtit ruukuissaan.

image
Istutin kaikki samalla tavalla, mutta...

Istutin kaikki yrtit suunnilleen samalla tavalla, mutta vihanneskrassilla on niin iso ego ettei meinaa ruukkuun mahtua ja se on kasvanut kauhean nopeasti 😀

image
Vihanneskrassi

Viime viikolla ostin asuntooni myös muurikkakellon yksityiseltä kukkakauppiaalta, koska ilahduin kuinka pirteältä ja keväiseltä se näytti. Oli aivan pakko ostaa, kun oli se niin söpö. 🙂 Se löysi paikkansa pienen valkoisen kirjahyllyn päältä.

image

Viime viikolla tuli myös ostettua 5 eurolla kaksi kimppua tulppaaneja k-kaupasta.  Ne eivät enää ole parhaimillaan, mutta asuvat nyt vielä poikaystäväni aloe veran yläkerrasaa kukkajalassa. Ihan nätit ne olivat vielä tulessaan.

image

Asunnossani asuu myös joulunaikaan isosiskoni tuoma Amaryllis, joka kasvattaa todella pitkiä vanoja. Netissä lukee, että voisi mahdollisesti kukkia ensi joulunakin jos oikein hoitaa. Saa nähdä saanko hoidettua niin hyvin 🙂 En ole mikään mestari kukkien kanssa. Olen saanut kaktuksiakin kuolemaan 😀 

Vihertävää siis nyt on 🙂 Mutta tuohan se piristystä kotiin ja tuo kevättä sisälle 🙂

Nyt odotan sitä, että kevät menee pidemmälle ja saa ruveta laittamaan parvekkeelle kukkia ja sitä saisi viihtyisämmäksi 🙂

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s