Löytöjä cittarista ja makutottumuksien muutoksia


Pitkään olin haaveillut tehosekoittimesta. EIlen, kun kävimme poikaystäväni kanssa kaupoilla cittarissa oli tarjouksessa sellainen. En voinut olla ostamasta sitä. Nyt voin tehdä pirtelöitä ja kaikkee kivaa sillä 🙂 Kokeilin jo eilen tehdä pirtelöä johon laitoin vadelmia, tyrnejä, vanilijajäätelöä, maitoa, mangorahkaa, hieman mansikkalikööriä ja ripaus sokeria. Tuli ihan hyvää 🙂

Cittarista löysin myös 8 euron 12 osaisen viinilasisetin. Ei paha hinta minun mielestäni. En ennen tykännyt viineistä, mutta nykyään ne alkavat maistua enemmän. Jotenkin nuo siiderit eivät oikein enää iske, ne ovat jotenkin niin makeita. Vaikkakin joskus sellainen makeakin maistuu esim. kesäisenä päivänä terassilla tai silloin tällöin. Kuitenkin nuo kaupan siiderit ovat niin makeita, että helposti tulee niin sanottu öklö olo. Mielummin kuivaa siideriä kuin makeaa minulle.

Muutama viikko sitten maistoin olutta pitkästä aikaa ja yllätyksekseni se ei maistunut niin pahalta kuin ennen.

Liittyvätköhän nämä makumieltymyksien vaihtumiset taas siihen vanhenemiseen, josta ihmiset usein puhuvat? Vaikka olenkin vielä nuori, mutta silti viime aikoina on alkanut tuntea itsensä vanhaksi, kun huomaa ajattelevansa eri tavalla asioista kuin ennen ja kun kavereiden ja tuttavien pikkusiskotkin ovat ”jo niin vanhoja” 😀 Välillä hirvittää, mutta elämäähän tämä vain on 🙂

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s