Tunnelmia spinning tunnista


Kävin tänään  ensimmäistä kertaa spinning tunnilla. Ennakkoajatukset tunnista oli käsittämätöntä rääkkiä ja se, että olisin puolikuollut tunnin jälkeen. Kun olin aikaisemmin nähnyt, kun niitä tunteja pidetään, säälin niitä tunnilla ihmisiä luullen, että se olisi kauheaa. Kuitenkin tänään ennakkoluuloni olivat vääriä.

Ensin laitoimme pyörien ohjaustangot ja tarakat oikeille korkeuksille. Sen jälkeen ohjaaja antoi ohjeet oikeasta ajoasennosta. Sitten aloimme polkea pyörällä ja vastusta lisättiin tunnin aikana. Välillä poljimme seisten ja välillä istuen.

Tunti oli fantastinen ja tuli tosi hyvä ja energinen olo sen jälkeen. Kunnon sykettä ja hikeä nostattacaa treeniä ei voita mikään. Siinä purkaantuu kaikki stressit ja kun keskittyy siihen tiettyyn  ja saa ajatukset pois kaikista tilanteen ulkopuolisist ajatuksista, se on todella puhdistavaa ja virkistävää.  En siis kuollut, päinvastoin synnyin uudelleen 😉  Suosittelen kyllä kaikkia kokeilemaan.

Sauna ja suihku kruunasi treenin. Treenin jälkeen sitten maistuikin hyvin Subwayn patonki 🙂 Aion mennä spinning tunnille uudestaan. Ohjaajakin oli todella innostava ja kannustava 🙂

 

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

One thought on “Tunnelmia spinning tunnista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s