Boxingia ja kahvakuulailua


Kävin tänään ensimmäistä kertaa kokeilemassa kuntonyrkkeilyä kuntosalin järjestämällä tunnilla, joka kesti.  Se oli aivan mahtavaa! Ensin nopeaja hyvä alkulämmittely  ja liikeratojen harjoittelua. Sitten päästiin kunnolla ns mätkimään:) Treeni oli todella tehokas ja siinä sai päästää kaikki paineet pihalle. Aion ehdottomasti mennä uudestaan 🙂 Nautin suuresti sellaisesta treenamisesta, että jälkeenpäin tuntuu, että on tehnyt jotain ja antanut kaikkensa ja kuntonyrkkeily on juuri sellaista!  Sain koetella ja laittaa itseni kunnolla likoon. Todella tehokas treeni 🙂  Sauna teki todella hyvää treenin jälkeen ja lämmin suihku 🙂

Kävin maanantaina kokeilemassa kahvakuulaa ensimmäisen kerran sitäkin, enkä olisi uskonut sen tuntuvan niin tehokkaasti myös jaloissa. Sitäkin aion kokeilla toisenkin kerran. Mukavaa sekin oli.

Pidän kovasti kuntosalini ryhmäliikuntatunneista 🙂 Tunneilla on todella innostavat ohjaajat ja niillä on hyvä tunnelma, saa tehdä oman tuntemuksen mukaan. Ihan erillaiselta tuntuu käydä kuin koulun liikuntatuntien aeorobictunneilla aikoinaan, joita inhosin yli kaiken. 😀 En tiedä mikä niissä oli niin inhottavaa 🙂 Ehkä se , ettei niihin osannut asennoitua oikealla tavalla ja nauttia 🙂

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s