Matkumista ja tyyliä :)


Olen nyt junassa matkalla itäiseen Suomeen, sillä ukiini täyttää huomenna 90 vuotta. Hieman väsyttää, mutten ole nukkunut matkan aikana yhtään (ihme) . Tein eilen lomalta tultuani tuplavuoron ja tänään oli aamuvuoro. Kerkesin vähän aikaa köllötellä kotona ennen junalle lähtöä, mutta en osannu torkiua, kun pelkäsin nukkuvani pommiin ja myöhästyväni junasta. Matka on mennyt yllättävän nopeasti, vaikka on ollut vaiho välissä.

Ajattelin kirjoittaa tänne matkan aikana, kun en ole pitkään aikaan tänne mitään kirjoittanut.  Olin kyllä viikon lomalla, mutta sen alku meni miettiessä mitä sitä tekisi, siten tuli käytyä elokuvissa ja uimassa. Loppuloman vietin sitten ihanan ystäväni luona Tampereella 🙂 Oli kiva vaihtaa hetkeksi maisemaa ja pitää hauskaa pitkästä aikaa ystävän kanssa.

Kerron nyt hieman omasta tyylistäni

Se on useimmiten t-paita, neule ja farkut ja ei meikkiä, kun menee töihin. Vapaalle kun pääsen pidän tuoda naisellista puoltani esiin eli käytän koruja, lakkaan kynnet ja meikkaan. Joskus käytän hameita ja mekkoja, mutta se on harvinasempaa.

Pukeutumisessa käytän paljon eri värejä ja erillaisia kuoseja. Osaan olla hillitty, mutta uskallan myös tuoda esiin villiä puoltani, en mieti liikaa mitä muut ajattelevat pukeutumisestani, uskallan olla omaitseni. En pidä paidoista, joiden kaula-aukot ovat kiinni kaulassa, ne ahdistaa. Ei tarvitse paljastaa kaikkea, mutta täytyy olla tilaa hengittää.

image

Olen hulluna korvakoruihin ja pidän muistakin koruista. Ne piristävät mukavasti mieltä ja asuvalintaa.  Glitterissä ja muissa koruliikkeissä tulee turhan usein retkahdettua korvakoruhin 🙂  myös tukkapannat ovat kivoja.

image

Vaatteet eivät saa olla liian tylsiä. Niissä pitää olla jotain jippoa ja tuoda omaa persoonaa esille. Tykkään käydä kirppareilla, koska niistä löydän omaan tyyliin sopivia vaatteita ja uniikkeja, sellaisia millaisia kaikilla ei ole.  Viime aikoina olen myös oppinut ostamaan nettikaupastakin. Tänä vuonna tilasin ensimmäisen kerran vaatteita netistä. Se on yllättävän helppoa ja kivaakin, vaikka ei voi samalla tavalla hypistellä kuin vaatekaupoissa:)

image

Ennen voinut ajatellakaan pitäväni pillifarkkuja tai farkkulegginsejä, koska mielestäni jalkani näyttivät kauheilta niissä ja läski tursusi.  Nyt kehtaan käyttää 🙂 Ja nykyään housujen ostaminen on paljon helpompaa! Okei lahkery ocat pitkiä mutta suurinosa menee jalkaan ja mahtuvat kiinnikin 🙂

image

image

Pidän kovasti huiveista ja niitä löytyy useampi eri väreissä ja kuiseilla. Takin kanssa ehditon juttu ja aurinkoisella säällä otetaan aurinkoa tyylillä  🙂

image

Hyvät kengät on myös on kivat. Sellaset jotka miellyttää silmää ja ovat hyvät kävellä. Pidän kyllä myös korkokengistä, joilla ei jauheita matkoja kävellä, mutta ovat silti kivat 🙂 mutta ei piikkareit. Ei sellaisilla pysyis pystyssä 🙂

image

image

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s