Äitienpäivä


Tänään töissä laitettiin mummoille ja papoille hieman tavallista siistimpää vaatetta päälle äitienpäivän kunniaksi. Kuunneltiin musiikkia ja runoja hieman lausuttiin. Jokaista mummoa muistettiin ruusulla ja aika paljon kävi vieraita aamuvuoron aikana. Iltavuorolaiset sitten tarjosivat kakkukahvit.

Itse kun pääsin aamuvuorosta lepäilin hetken sillä eilen olin tuplavuoro ja aamu oli aika työntäyteinen. Sitten katseltiin poikaystävän kanssa Shrekiä. Shrekin jälkeen soitin mummolleni ja äidille äitienpäivätoivotukseni.

Myöhemmin sitten käytiin poikaystävän äidin luona syömässä kakkua ja kateltiin telkkaria.

Huomenna olisi tarkoitus mennä vanhempieni luokse yökylään ja viettää hieman aikaa heidän kanssaan. Ei ole pitkään aikaan tullut siellä oltua yötä ja kiva viettää äiteenkin kans aikaa ku tänään en pystynyt töiden takia ja kun äitee ei ollut kotona.

Tähän lopuksi haluan vielä toivottaa hyvää äitienpäivää kaikille äideille. ( on päivää viel vähön jäljellä) Onneks ootte olemas ku ilma teitä me lapse oltais hukassa ❤

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s