Yöllä kukkumista


image

Nukkumattia ei vissiin huvita tulla vielä kylään. No ei se mitään. Tuli sitten leikittyä uudella kuvanmuokkausohjelmalla kuvia 🙂 Niinhän sitä sanotaan, ettei jos uni meinaa tulla niin ei kannata jäädä sänkyyn pyörimään vaan nousta ylös ja tehdä hetken aikaa jotain muuta. Sitten koittaa uudelleen. Eiköhön se nukkumatti jossain vaihees tulee. Onneks huomenna on ilta niin aamulla ehtii vielä hieman pidempään koisii.

Tulin eilen vanhempieni luokse yökylään ja jäin vielä täksi yöksi. Ollaan äidin kanssa urakalla raivattu vanhaa huonettani ja heitetty tavaraa pois ja laitettu kirpputorille menemään tavaraa. Kyllä sitä kaikenmaailman ihme tavaroita kertynyt. No nyt on niitä vähemmän.

Seuraava siivousurakka odottaakin omassa asunnossani. Pitäisi käydä vaatekaappi läpi ja viedä kirpparille tavaraa. Sekä sitten muutenkin raivailla paikkoja ja imuri voisi tehdä myös hyvää siellä. En oikein tiedä mikä siinä on, ettei Luoja luonut minusta järjestelmällistä ihmistä. En vain osaa olla sellainen. No ehkä siinä asiassa pystyy vielä kehittymään. Ainakin toivon, että mulla olisi vielä toivoa. Mutta jos sitä yrittäis välillä nukkua. Hyvää yötä! 😀

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s