Palkkapäivän iloja


image

Tänään oli palkkapäivä. Kylläpä sitä tulikin odotettua. En sinänsä hupuloinut viime kuun palkkaa, mutta siitä tuli laitettua säästöön, vuokra maksettua, kuntosalin jäsenmaksu, ruokaan rahaa,  maksettua hotelli siskon häihin ynnä muita menoja oli. Se täytyy kyllä sanoa, että ruoka on kyllä todella kallista. Tilannetta kyllä helpottaa se, kun poikaystävä asuu saman katon alla ainakin kesän ajan ja osallistuu kuluihin. Kuitenkaan en muista milloin viimeksi olisi ollut niin vähän rahaa tilillä ennen palkkapäivää. Ei kyllä hätää vielä ollut, mutta kuitenkin tiukkaa oli.

Tänään löysin tällaiset nappikuulokkeet. Koin ne heti omakseni ja oli pakko ostaa! 🙂 Aion kyllä yrittää nyt vielä maltillisemmin käyttää rahaa, jotta säästyisi rahaa kenties tuleviin opintoihin ja pahan päivän varalle. Kuitenkin ihan kiva ilahduttaa itseään pienillä asioilla 🙂

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s