Rakkaus polkupyörään


Isäni osti minulle ensimmäisen omanpolkupyöräni, kun olin yhdeksännellä luokalla 🙂 Sitä ennen ajoin  siskojeni vanhoilla pyörillä. Muistan miltä tuntui, kun käytiin yhdessä monessa liikkeessä katselemmassa. Se oli jännää ja sitten kun näin polkupyöräni, se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Pienen tuumauksen jälkeen pyörä lähti minun ja isäni mukaan 🙂 Sillä oli mukava ajaa jo silloin ja on yhä vain. Hetkeäkään sen valitsemista en kadu 🙂

Uljas ratsuni. I love my bicycle <3
Uljas ratsuni. I love my bicycle ❤

Polkupyörä on minulle paras ja oikea kulkuväline ja pidän sillä ajamisesta enemmän, kuin autolla ajamisesta. Autoa en ajaisi jollei olisi pakko välillä, jotta taito pysyisi yllä ja kakkosvaihekin olisi jossain vaiheessa käytävä tämän vuoden aikana. On ihanaa  polkupyörällä, kun ajaessa hiukset hulmuavat tuulessa ja minä hallitsen pyörää. Voin mennä sitä vauhtia kuin haluan eikä tarvitse miettiä loppuuko bensa tai dieselöljy. Ainoa asia mistä pitää huolehtia on, että renkaissa on ilmaa ja huoltaa pyörää välillä 🙂 Polkupyörällä jaksan polkea pieniä ja pidempiäkin matkoja 🙂 Polkupyörällä pääsen siirtymään kätevästi paikasta toiseen 🙂

 

Tänään käytiin poikaystävän kanssa 3,4 km hölkkälenkillä.  Olin ylpeä itsestäni, kun jaksoin ihan hyvin hölkätä. Osasin mennä tasasta vauhtia, niin jaksoin 🙂 Hölkän jälkeen vielä minua teki  mieli lähteä pyöräilemään 🙂 Piti ensin käydä tekemässä pieni lenkki, katsomaan ovatko lampaat päässeet jo kesätöihin siirtolapuutarhamökkialueen lähelle 🙂 Sinne oli vain ehkä pari kilometri. Lampaat olivat töissä ja ne nähtyäni teki mieli vielä pyöräillä. Tulipa sitten poljettua 9.9 km 😀 Eikä tuntunut raskaalta, vaan mukavalta 🙂 Mikäs hyvällä säällä on polkea, varsinkaan kun illalla ei ollut enää niin kuuma kuin päivällä 🙂  Pyörälenkin  jälkeen suihku teki hyvää ja muki teetä 🙂

Lampaat kesätöissä :)
Lampaat kesätöissä 🙂

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s