Pitkästä viikonlopusta paljon iloa


Viime viikonloppuna oli siis pitkä viikonloppu la-ma vapaata.  Se oli kyllä todella kiva  ja rentouttava viikonloppu.

Olin siis silloin perjantaina Brädin levyjulkaisukeikalla Bra baarissa Mikael Gabriel oli lämppärinä.  Hyvä keikka oli kuten tuossa aikaisemmassa postauksessa taisin todeta 🙂

Lauantaina tapasin hyvää kaveria pitkästä aikaan,  käytiin shoppailemassa ja syömässä Marttinassa. Oli hyvää  seuraa ja ruokaaa 🙂 Myöhemmin käytiin sitten poikaystävän kanssa katselemassa Yläkaupungin yötä ja siellä olikin paljon porukkaa ja häppeninkiä. Tuli ensimmäistä kertaa käytyä ostamasa kaupasta alkoholitonta siideriä ja olutta, kun tajuttiin mennä kauppaan vasta klo 21 jälkeen. Siideri oli aika makeeta, yleensä juon kuivaa, koska makeista tulee helposti öklöolo, mutta kaupas ei ollut alkoholittomana kuin makeaa. Olut jota maistoin ei ollut minun makuuni, hieman kitkerää oli.  Sitten käytiin  vielä kaupungilla terassilla. Join ekaa kertaa Margartan ja sen jälkeen hiippailtiin kotiin.

SAMSUNG

 

Sunnuntaina tuli  käytyä kaupungilla ja kaupoilla.  Sitten pesin parvekeen,  siitä tulikin todella puhdas ja kiiltävä. Se oli niin ällöttävä ennen pesua, ettei siellä tehnyt mieli viettää aikaa yhtään, nyt sielä viihtyy paljon paremmin, kunhan huuhtelee välillä siitepölyt pois 🙂 Sunnuntaina istutin myös parvekkeelleni kukat 🙂 Ruusuja ja orvokkeja 🙂  Tein sitten itselleni sellaisen terveysjuoman tehosekottimella ( poikaystävä sitä ei huolinut :D) johon laitoin viinirypäleitä, tyrnejä,maustamatonta jogurttia, ananasta ja hunajaa 🙂

20140519_170109
Ruusut ❤
20140519_170131
Orvokit ❤
20140519_165425
Terveysjuomaa ❤

Maanantaina käytiin sitten Kylpylässä uimassa ja siellä olikin muikavan rauhallista, kun monet ihmiset nautivat varmasti hyvästä ilmasta ulkona ja terassilla 🙂

 

Oli kyllä kivat vapaat 🙂

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s