Helsingissä osa 1


Pyydän anteeksi ihmisiltä, jotka seuraavat blogiani, kun en ole ollut viime aikoina kovinkaan aktiivinen. Koitan nyt taas hieman tsempata 🙂 En vain ole keksinyt mitä kirjoittaa tännr, tai oikeastaan ideoita on ollut paljon, mutta eivät ole päätyneet kirjoitetuksi 🙂 Ehkä ne jossain vaiheessa tännekin pääsevät 🙂

Eilen matkustin bussilla Tampereelle kaverini luokse, kävi muuten taas tuuri. Nimittäin kiitos nettitarjouksen, matka maksoi 21 euron sijasta 9 euroa ^^ vuhuu. Säästin siis 11 euroa ja juna oliso maksanut varmaan jonkun 30 euroa niin junaan verrattuna säästyin jonkun 21 euroa :3 kyllä kelpaa. Aikuisena on niin paljon kalliinpaa matkustaa kuin opiskelijana, vaikka tietty hinta on suhteessa tuloihin, mutta silti. Ei minun palkkani ole niin päätä huimaava, etteikö edullisempi matka kelpais, vaikka kyllähän tuolla palkalla jotenkin elää 🙂 Parempi se, että jotain saa, kun se ettei mitään saa.

Herättiin kaverin kanssa klo 8 ja klo 9 siirryttin bussilla Tampereen keskustaan. Käytiin sitten hakemassa minulle aamukahvia ja kaverille teetä matkaan ja nyt ollaan sitten kaverin kanssa junssa matkalla Helsinkiin. Eipä ole pitkään aikaan tullutkaan käytyä Helsingissä 🙂 Tarkoitus olisi hieman shoppailla ja sitten mennä Helsinki-päivän konserttiin, joka on ilmainen.  Siellä konsertista esiintyy Anna Abreu, Jukka Poika, Cheek, Happoradio, Jonna Tervomaa, Erin, Kaija Koo, Redrama ja Donkeyboy. Koko päivälle on luvattu sadetta enemmän tai vähemmän, muttei anneta kaverin kanssa haitata 🙂 Ollaan kuitenkin enemmän tai vähemmän shoppailu- ja musiikkihulluja eli hulluna shoppailuun ja hyvään musiikkiin 😉

Toivottavasti tulee kiva päivä 🙂 Tai no tietty siitä tulee kun on kivaa ohjelmaa tiedossa ja kiva kaveri matkassa :3   Jippii! 🙂 Kerron myöhemmin lisää reissusta 🙂

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s