Helsingissä osa 2


Helsingissä siis meni päivä. Ensin kierreltiim, mutteipa tullut paljoa ostettua niistä. Itse löysin kuivashamppoota ja shamppoota. Kaveri löysi paidan 🙂

Käytiin syömässä päivällä Memphiksessä kanahampurilaiset ja juomaksi otettiin Mojitot 🙂  Mie halusin osta Leonidas kaakaota kahvilasta jonka nimi taisi olla Kaakaopuu. Oli kallista, mutta hyvää. (Siitä en valitettavasti tajunnut ottaa kuvaa)

Sitten ennen sitä Helsinki-päivän konserttiin menoa käytiin Burger kingissä ostamassa jäätelöä. Otin sellaisen missä oli joukassa KitKatia ( tuli silloin mieleen lapsuus, jolloin niitä sai kaupastakin!!)  Oli hyvää ja olihan se pakko käydä kokeilemassa Burger king, kun ei meilläpäin sellaista vielä ole :)Oli kyllä silloin  hullu jono eli suosittu paikka. Käytiin sitten konsertin jälkeen uudestaan Burger kingissä, mutta tällä kertaa ei ollut enää klo 22 jälkeen niin suurta jonoa. Otettiin hieman suolaista, jottei oltais aivan nälissämme saapuessamme yöllä Tampereelle eikä tulis huono olo verensokerin laskun vuoksi. Saatiin lelut mukaan 😀

Helsinki-päivän konsertti oli kyllä aivan mahtava, sateisesta säästä huolimatta! Mahtavasta seurasta puhumattakaan! :)Käytiin kaverin kanssa kuuntelemassa konserttia Cheekin aloitettua. Meno oli todella hyvä 🙂 Ensin oltiin kaverin kanssa aika perillä alussa, mutta konserti  eeetessä pääsimme aina vain lähemmäksi lavaa. Vielä lähemmäksikin olisi voitu päästä, jollei olisi joissakin kohdin ollut julmettuja kuralätäköitä, joissa nyt kukaan ei vaapaaehtoisesti halunnut seistä,ellei sattunut omistamaan kumisaappaita. Cheekin jälkeen esiintyi Anna Abreu ja JVG, Erin, Happoradio ja Kaija Koo.Kaija Koo oli kyllä hieno loppuhuipentuma tapahtumalle, kovasti tanner tärisi hänen aikanaan, ku  porukka ihan fiiliksissä. Ei kyllä ihme! Se nainen vetää kyllä niin upeasti ja nostattaa fiilistä. Kelpaa tahdissa jammata! 🙂

Huvitti konsertin aikana, kun ennen Erinin esiintymistä vieressäni olleen varmaan about 16-18 v poikan ja tyttön keskustelu. Keskustelu meni näin:

Poika: Kuka esiintyy seuraavaksi?
Tyttö:Erin
Poika:Kuka se on?
Tyttö: En mä tiedä, joku Erin. Se oli joskus kai jossain tyttöbändissä. En mä kyl muista yhtään sen biisiä
Sitten pariskunta tuumasivat että paikka täynnä lapsia ja päättivät häipyä

Huvitti, kun eivät tienneet Eriniä. Itse vanhana Nylon Beat fanina totta kai tiedän ja Erinin uraa Nylon Beatin seuranneena, totta kai tiesn kuka on kyseessä. Lisäksi ala-asteella ollessani Nylon Beat oli kova juttu 😀  Eihän sitä kaikkia artisteja tarvitse tietää, mutta jotenkin tuntui hassulta, ettei joku tiennyt Eriniä 🙂  Varsinkin Vain elämän jälkeen. Mutta toisaalta ihmisiä on moneen junaan eikä kaikki ole eläneet Nylon Beatin aikaa 🙂

Kiva päivä on ollut tosiaan. Nyt vielä junassa matkustetaan niin virkenä ja energisinä junassa kohti Tamperetta. 🙂 Onneksi saatiin ilmaisia Berocca-näytteitä niin kaveri voi testata huomenna mennessään iltavuoroon 🙂 Mie voin onneksi vielä huomenna kerätä voimia ja nauttia vapaa päivästä:)

image

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s