Lännen pikajuna


Nukuin viime yön huonosti ja melko levottomasti. Tänä aamuna, kun kuuden aikaan heräsinherätyskelloon tuntui, ettei millään jaksaisi käynnistyä ja herätä. Sitten, kun katsoin asunnon ikkunasta ulos,teki mieli mennä takaisin nukkumaan, kun näin ulkona satavan lunta. Tuli fiilis ” herättäkää minut sitten kun oikeesti on kesä”. Kuitenkin sain itseni töihin.

Työpäivä meni kiireessä ja tohinassa. En ehtinyt pitää koko päivänä kuin jonkun viiden minuutin ruokatauon. Kun kotiin pääsin, otin pienet päiväunet. Päiväunien jälkeen lähdin 40 minuutin kävelylenkille. Lenkiltä tultuani päätin lähteä, kun en ollut pitkään aikaan saanut aikaiseksi lähteä eikä aina ole ehtinytkään ja työt ovat vieneet paljon energiaa. 

Kävin puolentunnin kahvakuulassa ja tunnin pumppissa. Kyllä kädet olivat hellänä niiden jälkeen, mutta oli sitten ihanaa mennä treenien jälkeen käydä rauhassa saunassa. Oli ihana antaa itselleen hetki aikaa ja rentoutua, unohtaa hetkeksi kaikki kiireet ja ajatukset pois töistä. 

Sitten kävin salilta selvittyäni Subwaylla hakee murkinaa ja tulin kotiin.  Loppu päivän olenkin vaan lekotellut ja netissä pyörinyt, enkä ole yhtään huomannut kuinka nopeasti kello on kulkenut 😀 Päivät menee niin nopeasti.

Huomenna ja torstaina minulla on vapaapäivä. Aion yrittää tehdä asioita jotka lievittäis stressiä. Jotenkin tuntuu,että kuin sisällä ois pikajuna, joka menee tuhatta ja sataa kokoajan. Pyhitän vapaapäivät siis stressinlievennykselle ja levolle.  Saa nähdä onnistuuko. 🙂 Tänä yönä pitäisi kyllä nukuttaa, kun on niin paljon ollut menossa 🙂

 

 

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s