Suolainen piirakka loopyn tapaan


image

image

image

image

Tein joku aika sitten makean piirakan pakastepiirakkataikinaan. Tänään muistin, että jääkaapissa on jauhenliha, jonka viimeinen käyttöpäivä lähestyy ja pakastimesta löytyvän valmistaikina suolaiselle. Niinpä päätin testata valmiin pakastetun takinan. Paistoin pannulla jauhenlihan sekä maustoin suolalla ja pippurilla. Annoin hetken olla ja lisäsin  sitten sekaan kuivattua sipulia, pilkottua suolakurkkua sekä mozzarellaa paloina.  Sen jälkeen taputtelin taikinan piirakkavuokaan ja kippasin pannun sisällön vuokaan täytteeksi. Lopuksi kippasin sekaan vielä 2 dl ruokakermaa. Nyt se on uunissa 35 minuuttia 200 °c 🙂 Suolaisen piirakkataikinan tekeminen itse on myös helppoa 🙂 Kokeilin kerran töissä. Silloin laitoin muistaakseni täytteeseen parsaa,porkkanaa,kinkkua ja juustoa sekä kananmunaa ja kermaa 🙂  Olisin tänäänkin laittanut kananmunaa jolleivat olisi menneet huonoksi 🙂 Saa millasta tänään tulee ilman kananmunaa 🙂

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s