Mutinoita ja totamuksia tv-ohjelmista osa 1


Big Brother on tositeleviso-ohjelma josta jaksetaan hehkuttaa pitkään ennen kuin se alkaa, silloin kun se menee ja kun se päättyy. Olen aina ajatellut, että hullu sinne menee ja miettinyt kuka jaksaa katsoa Big Brother 24/7 kanavaa. Onko se hienoa se, että kun panet, käyt suihkussa, olet kännissä ääliö sekä erinäiset sekoilusi näytetään televisossa? Itse en lähtisi Big Brothersiin vaikka kuinka paljon maksettaisiin. En ole kauhesti Big Brotheria seurannut, lähinä yleensä katsonut sen verra, että katsonut sen ensimmäisen jakson, jossa porukka menee taloon sisään. Yleensä siihen jää Big Brothersit minulta katsomatta. Lähinä kiinnostanut onko ketään tuttuja menossa ja millaisia persoonia.

Tänä vuonnakin katsoin Big Brothersin ensimmäisen jakson. Ajatteleni ensimmäistä kertaa, että ehkä nyt ensimmäistä kertaa voisi seuratakin tätä kautta. Ei niinkään muunte, mutta kun oli saatu sinne erilaisia persoonia ja ihmisiä, että kiinnosti miten ne suhtautuvat toisiinsa. Psykologia ja ihmisten toimintatavat erilaisissa tilanteissa, ovat kiinnostaneet aina. Suoritin lukiossa kaikki psykologian kurssit mitä pystyin käymään sekä kirjoitin jopa sen aineen ylioppilaskirjoituksissa. Kuitenkin en ole muistanut katsoa Big Brotheria enkä ole jaksanut. Ehkä en ole menettänyt mitään ja elän tämänkin vuoden hyvin vähäisillä Big Brothersin katselemisilla. Kyllä tuota ilmankin pärjäisi ei maailma siihen kaatuisi 🙂

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s