Mitä voikaan löytyä googlesta?


Olen pitkään kaivannut elämääni uusia ihmissuhteita/ kavereita vanhojen rinnalle. Kun muutin takaisin kotipaikkakunnalle olen pääsääntöisesti viettänyt aikaa yksin tai poikaystävän kanssa tai vanhempien luona käynyt. Osan kotipaikkakunnan kavereista on tullut vieraannuttua, osan kanssa tapaamiset eivät meinaa onnistua aikataulujen suhteen tai tulee jotain. On minulla sitten kavereita muualla Suomessa, varsinkin Tampereella on todella hyvä kaveri ja sen kanssa aikataulut osuu kohdilleen paremmin. Siellä tulee käytyä niin usein kuin on mahdollista 🙂 Olisi kuitenkin kiva, jos täällä kotipaikkakunnalla olisi kavereita, joiden kanssa voisi tehdä kaikenlaista esimerkiksi käydä kahvilla, käydä kirpputoreilla, keilaamassa tai muuta 🙂 Pohdintaa on vain syntynyt mielessäni miten aikuisena hankitaan kavereita? En oikein harrasta sellaista missä sellaisia voisi saada. Ei sitä kuntosalilla tai ryhmäjumpissa tule kenellekään puhua. Ehkä se on vain ihmistyypissä, ehkä sellaiset nopeasti lämpiävät ihmiset saavat aikaan vaikka missä kavereita aikaan 🙂 Itse olen hitaasti lämpiävä ihminen, tarvitsen aikaa ennen kuin osaan olla avoimempi ja omaitseni. Kyllä minulta puhetta riittää kunhan ehtii tutustua paremmin. Kynnys alkaa puhua ventovieraalle on suuri. Kyllä kuitenkin small talkia pystyy puhumaan kenellekä vain, se ei ole ongelma. Kuntosalilla kuitenkin myös pidän siitä, että voi keskittyä siihen omaan treenaamiseen ja jumppaan, vaikka ei se haittaisi jos siellä sattuisi olemaan kaveri mukana juttukaveria. Kuitenkin kuntosali on yksi niistä paikoissa, joissa pyrin tyhjentämään ajatukset muusta. (ostin muuten vastaikään sen pitkään haaveilemani kahvakuulan. Kuula on 4 kg ja siitä sain plussakortilla Citymarketista -30 % alkuperäisestä hinnasta) Työpaikallakaan ei ole oikein syntynyt sellaisia kaverisuhteita, että olisi tullut nähtyä työpaikan ulkopuolella, vaikka mukavia työkavereita minulla onkin.

Päätinpä sitten tällä viikolla kirjoittaa googleen kavereita ja kotipaikkakunnaltani. Löysin tieni Cosmopolitanin sivuille ja jätin sinne ilmoituksen mitä etsin. Lisäksi vastasin sähköpostin kautta muutamaan ilmoitukseen ja löysin sieltä linkin facebook sivustolle, jolta voisi myös yrittää saada kavereita, liityin sinnekin. Sain vastauksen sähköpostiini ja minunkin ilmoituksiini vastattiin, ehkäpä tässä vielä heidän kanssa tapaan kahvin tai jonkin muun asian merkein 🙂 Positiiviselta ainakin vaikuttaa.

Facebook ryhmässä oli eräs nainen laittanut kutsun keskustaan kahville ja siihen tuli vastaus neljältä naiselta, minulta ja kolmelta muulta, että voisimme lähteä. Päädyimme sopimaan, että tapaamme porukalla kahvin merkeissä. Tapaaminen oli eilen ja mukavaa oli ja mukavia oli naiseti. 🙂 Ei vielä tiedä millaiset ihmissuhteet tästä vielä syntyy 🙂 Oli kuitenkin puhetta nähtäisiin uudestaankin 🙂 Saa nähdä 🙂 Jännitti kyllä paljon mennä tapaamaan useampaa kuin yksi tai kaksi henkilöä kerralla 🙂  Olisi mua varmasti jännittänyt jos olisi ollutkin vain se yksi 😀 Olen ihan hölmö, muttei mahda mitään 🙂

Jossei ny mitään muuta tästä kaikesta seuraa niin ainakin on jotain jännää menossa ja jotain mitä odotella 🙂

Ensi viikolla olisi tarkoitus taas lähteä tiistaina Tampereella käymään ja tulla pois torstaina 🙂 Nyt on ainakin ohjelmaa ja tekemistä 🙂

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s