Nahkojen luontia


Kaatunut maahan monta kertaa, noussut sieltä ylös, horjuvin askelin, mutta kuitenki eteenpäin jatkanut kulkuaan.Täytynyt kaatua yhä uudestaan ja luoda nahkansa, sille ei tunnu tulevan loppua, mutta lopulta oppii omilla jaloillaan kulkemaan.

Ei pidä luovuttaa, vaikka tuntuis pahalta. Täytyy vaan yrittää jaksaa koetta uudestaan, jotta jonain päivänä voi huomata, että selvinnyt on monesta tilanteesta vaikka näyttänyt pahalta. Täytyy vaan oppia se kun on selvinnyt kerran, voi selvitä uudelleen. Se tekee vahvemman ja saa itsevarmemman.

Täytyy uskaltaa uskoa itsensä ja löytää itsensä. Kuunnella omaa ääntä sisällä.  Ei pidä antaa minkään seistä tiellä vaan antaa mennä, sitä voi olla vain itse itsensä tiellä. Itsellä on avaimet omaan elämään, jos jotain siltä haluaa, täytyy sen eteen tehdä töitä. Se on hieno tunne, kun saa sen.

Kun tän kaiken läpi on tullut, voi sanoa itselleen kiitos ja myös niille, jotka ovat matka rinnalla kulkenut ja niille jotka ovat keskenkin matkan mukaan tullut. Se on arvokasta.

Jokainen on siis lopulta itsensä nainen tai herra. Täytyy vaan muistaa, ettei kannata menneisyyttä kelata,  vaan tärkeintä keskittyä siihen mitä nyt on menossa ja kuka tietää vielä mitä on tulossa, mutta sen takia ei kannata menettää yöunia. Voihan sitä olla jotain hyvääkin tiedossa, selviää  huomenna tai yli huomenna. Ei sitä voi etukäteen tietää. Kyllä sen sitten näkee,kun se tulee vastaan, joskus tulevassa.

Ei pidä myöskään unohtaa luottaa myös muihin ihmisiin uskoa vaikka miehet osaavat olla sikoi ja naiset juorulijoit ja selkäänpuukkottelioit,kaikki niist ei kuitenkaan o niitä. On myös olemassa uskollisia ja hyviäkin, vaikka tuntuukin välillä, että näkee harvoin näkee niitä. Jos omassa elämässä on niitä, jotka jaksaa tukea niin hyvässä ja pahassa, sellaisista tiukasti kiinni. Ne auttavat pitämään kiinni elämässä.

Kyllä se aina siitä, kunhan muistaa aina pitää huolta itsestään sekä ystävistä ja läheisitään. Tärkeä muistaa sanoaa niille, että niistä välittää ja rakastaa. Kukaan ei tiedä mitä elämässä voi sattua ja kenen vuoro täältä on poistua. Tärkeää on välittää ajoissa. Ja jos huomaa, että jonkun suun vinossa,ei kannata ohi vain kulkea, on tärkeää kysyä onko jokin vinossa, sillä kenties pystyy yhden ihmishengen pelastamaan ja saamaan elämäänsä jatkamaan, joka voi johtaa hänet parempaan suuntaan

 

 

 

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s