Hyvää uutta vuotta kaikille!


Tämä on vuoden ensimmäinen blogi. Toivotan siis kaikille hyvää uutta vuotta 2015! Ollaan taas päästy elämässä vuosi eteenpäin, edellinen tuntui menevän nopeasti, vastahan sitä kesää odoteltiin ja nyt taas odotellaan uutta. Saa nähä miten nopeasti tämä vuosi menee.

Vuoden vaihteen jälkeen siirryin työpaikallani tekemään sijaisuuksia. Tässä jaksossa on ollut aika paljon ja on ainakin tällä hetkellä tyhjää, ei siis paljon työvuoroja. Saa nähdä kuinka saan ajan kulumaan, kun ei ole töitä. Esimies kyllä lupasi, ettei tarvitse olla huolissaan ja töitä pitäisi tulla riittämään, nyt on vain hiljaisempi jakso. Ei se mitään, saapa hieman ottaa rennommin.

Tämän vuoden suunnitelma on hakea nyt keväällä uudestaan terveydenhoitajan ja sairaanhoitajan koulutusohjelmaan. Jos tällä kertaa ei onnistu, taidan todeta, ettei ollut mun juttu ja keksiä jotain muuta. Kun vain tietäisi mikä muu se olisi. En tiedä millä muulla alalla olisin kuin sosiaali-ja terveysalalla, kun ei ole mitään erikoislahjoja ja tämä ala tuntuu juuri oikealta. Toisaalta ei kyllä haittaa vaikken pääsisi kouluun, minulla on hyvä työpaikka. Ihanat työkaverit ja vanhukset, ei paremmin voisi olla. Minulle ei ole maailmassa tärkeintä se, että olisi paljon rahaa, vaan se, että on tarpeeksi rahaa jotta voi elää, rakkaus ja perhe. Jos raha olisi tärkein, en kai olisi lähtenyt opiskelemaan lähihoitajaksi. Ei haittaa vaikken olisi korkeasti koulutettu. Muut voi sanoa, että olen ”vain lähihoitaja eli toisten takapuolien pyyhkijä ja että kuka vain voi olla lähihoitajaksi” mutta minä sanon, että olen toisten takapuolien pyyhkijä, mutta työni paljon muutakin kuin vain sitä eikä siihen kuka vain pysty. Olisi kuitenkin kiva saavuttaa elämässä vielä jotain ja oppia, mutta saa nähdä miten käy.

Aion myös tänä vuonna olla liikunnallisesti aktiivisempi, viime vuoden loppu oli vähä aktiivisempi, kuin muuna vuonna. Suunnitelmissa olisi myös keksiä jokin uusi harratus ja kokeilla uusia asioita sekä haastaa itseäni tekemään ja kokemaan rohkeati uusia aioita.

Saa nähdä mitä vuosi tullesaan. Toivottavati jotain kivaa :>

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s