Äänestetty!


Huh. Nyt voi huokaista helpotuksesta, kun kadut ja paikat rauhoittuvat ainakin hetkeksi poliitikoista ja vaalimainoksista, odotellessa kunnallisvaaleja Viime aikoina, kunno hieman tuntunut siltä, ettei keskustassa meinannut saada kulkea missään rauhassa. Kuka milloinkin tyrkkäämässä vaalimainoksia käteen, kuka tarjoamassa hernekeittoa taikka makkaraperunoita tai tyrkkäämässä miltei väkisin aamupuuroja käteen.

Itselläni meni hieman viime tippaa  äänestäminen. Kävin vasta tänään varsinaisena vaalipäivänä, kun en millään meinannut saada päätetyksi ketä äänestäisi. Tuntui, ettei kukaan aja niitä asioita joita toivoisin, mutta onneksi kuitenkin löysin ehdokkaan tehtyäni useammat vaalikoneet.  Porukkaa tuntui käyvän ihan hyvin ja melko vilkkaasti äänestämässä.

Olen kyllä onnellinen, kun vaalit saatu päätökseen, vaikka jännittää ja hirvittää millainen porukka tulee edustamaan meitä kansalaisia sinne eduskuntaan ja pääseekö oma ehdokas. Mukavaakin saada rauha maan päälle. Toivottavasti saavat uudella kaudella enemmän aikaan ja hyviä päätöksiä.

Vaalien jälkeen aion ruveta jännittämään jääkiekon mm-pelejä 🙂 En muuten välitä niin kauheasti jääkiekosta, mutta mm-pelit ovat jännittäviä. Toivottavasti Suomi tulee pärjään!

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s