Persoonallisuutta ja jotain uutta hiusten laittamiseen :)


Kun lähtee töihin ja siellä vaihtaa omat vaatteet työvaatteisiin, jättää työpäivän ajaksi tietyn osan persoonastaan ja naisellisuudestaan kaappiin piiloon.  On eri ihminen vapaalla ja töissä.

Hoitoalan töissä se on tarkempaa minkälainen  ulkoinen hapitus on. Ei liian räikeää meikkiä, mielellään neutraali, ei mielellään kaulakoruja tai sormuksia, tukka kiinni tai lyhyt tukka, samanlaiset työvaatteet kuin muillakin hoitajilla, ei rakennekynsiä eikä kynsilakkaa eikä liian pitkiä kynsiä. Meidät erottaa toisistamme kokomme, persoonamme ja hiustyylit.

Kun sitten työpäivä on ohi saa tuntea saavansa persoonallisuutensa taas kokonaiseksi, vaikkei sitä tulekaan ajatellekseen sitä arjessa tule aina ajatelleeksi.

Itse nautin vapaa-ajalla ja vapaapäivinä niistä asioista, jotka ovat työpäivinä pannasaa. Rakastan tälläytymistä, vaikka ihan vain huvin vuoksi. Pukeudun naisellisuuttani esiin tuoden, käytän meikkiä ja koruja sekä silloin tälläin lakkailen kynsiäni. Korkokengissä varsinkin viihdyn, vaikkei kaikkien korkokenkien kanssa pystykään kovin pitkiä maratooneja tehdä 🙂 Minulle pukeutuminen ja laittautuminen on osa persoonallisuuttani, vaikka minusta ihminen ei saa olla liian turhamainen. En sitä kyllä olekaan. Monilla naisilla on kampa tai harja mukana laukussa, mutta minulla yleensä  menee niin, että aamulla harjaan hiukset ja sen koomin en välttämättä harjalla koske tukkaani loppupäivän aikana.  Toki katson peilistä välillä, että tukka on siististi, mutten stressaa liikaa asian suhteen.

Tänään valitsin ylleni musta legginsit, mustan minihameen, korsettitopin ja sen päälle mustan pitsitopin. Jalkoihini laitoin punaiset kiilakorkokengät.  Legginseissä on kiiltävä ja nahkaa jäljitelevä pinta,  eivät hiosta jalassa. Ostettu Vero Modasta.  Minihame löytö Seppälän loppuunmynnistä. Korsetti-ja pitsitoppi Facebook kirpparin löytöjä.  Kiilakorkokengät olen hankkinut Anttilasta pari vuotta sitten, ovat hyvät jalassa ja niillä jaksaa kävellä pitkiäkin jalassa. Asusteina tällä kertaa aurinkolasit hienon kelin vuoksi, sydänkoru, joka saatu omalta kullalta ja aktiivisuusranneke, joka myös saatu omalta kullalta sekä korvissa on rengaskorvikset. Korvikset näette postauksen kahdessa viimeisessä kuvassa. 🙂

image

image
kasvokuva, jotta meikki näkyy paremmin

Päivän meikki koostuu meikinpohjustusaineesta, puuterista, kulmakynästä, kajaalista, violetista luomiväristä ja ripsiväristä. Pyrin olemaan mahdollisimman luonnollisen näköinen, mutta silmiä tykkään korostaa. 🙂 kulmien nyppimisen olen lopettanut, kulmat siistin trimmerillä. (Ei ollut kallis investointi eikä satu eikä nipistä yhtään)

image

Välillä minulla menee hermot luonnonkiharaan tukkaani ja silloin tulee suoritettua. Ylä puolella näette kuvan minusta, kun olen suoristanut tukkani.

2015/05/img_0472.jpg
Enkelikiharat

Pari viikkoa sitten kokeilin uudella tapaa laittaa hiuksiani, koska en ole vielä osannut päättää käynkö parturissa leikauttamassa kesätukan vai en. Toisaalta miettinyt, että vielä vois kasvattaa ja pitää vaihteeksi pidempänä, mutta toisaalta lyhyt tukka on niin ihanan helppo, kun se kuivuu nopeasti js helppo laittaa. Niinpä olen yrittänyt tässä yrittänyt pohtia mitä iloa pitkästä tukasta voisi olla ja miten sitä voisi laittaa.

Niinpä sitten pari viikkoa sitten illalla suihkun jälkeen foliosta tehdyt suikaleet kiedoin kosteiden hiussuortuvien ympärille ja laitoin mytylle. Kävin sen jälkeen nukkumaan ja otin foliosuikaleet pois aamulla. Tulokseksi sain enkelikiharat. Ihan hauskat olivat ja ne kestivät useamman päivän. 🙂

Löysin Glitteristä viimeviikon keskiviikkona kaksi uutta pantaa . Toisessa on kultahelmiäiskukka köynös-koriste ja toisessa värikkäitä hippikukkia. Niillä saa mukavasti ilmettä hiuksiin.

image
Pannassa kullattu kukkaköynös, joka koristeltu helmillä
image
Hippikukkilla kesää kohti

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s