Kiitollisena ja nöyränä elämää kohtaan


Iltavuoron jälkeen teekuppi kädessä istuessa tulee mietittyä asioita. Koska työnpuitteissa tulee nähtyä kaikenlaista sitä herää kiitollisuutta ja nöyryyttä niiden asioiden tiimoilta mitkä ovat ovat tai ovat olleet elämäsäni hyvin.

Olen kiitollinen muun muassa näistä asioista:

– Perheestäni. Minulla on ihanat siskot, joiden kanssa on hyvät välit sisaruksieni välillä vaikkemme näe toisiamme usein. Vanhempani ovat olleet kannustaneet ja tukeneet eri elämän vaiheissa, sanoneet, että aina voi tulla kotiin, jos siltä tuntuu sekä antaneet rakkautta sekä ovat antaneet hyvän kasvatuksen. Aina lapsuudenkotona asuessani elämä  ei aina ollut heidän kanssa helppoa, mutta he antoivat minulle rakastavan ja hyvän lapsuuden sekä kestäneet nuoruuteni myrskyt. (Osasin teininä olla kauhea 🙂 ) He ovat kaikki minulle erittäin rakkaita ja tärkeitä.

– Tulen toimeen lankomiesteni kanssa ja he kohtelevat sisaruksiani hyvin. Sellaisten miesten käsiin pystyn luottamaan sisareni. Hyviä miehiä kumpainen. Ei parempia voisi ollakaan.

– Avomiehestäni. Olemme olleet yhdessä muutaman kuukauden yli 3 vuotta. En voisi olla onnellisempi kenenkään toisen kanssa. Janin kanssa on ollut jotenkin alusta asti helppo ja turvallinen olla. Parasta mitä on esimerkiksi kun rankan työpäivän jälkeen pääsee kotiin ja pääsee oman kullan kainaloon. Heti tulee parempinolo jos vaikka on ollut huono päivä tai tuntee itsensä alakuloiseksi. Ja minusta on hienoa, kun voin luottaa häneen 100% ja hän jaksaa tukea minua, kun sitä tarvitsen ja pitää huolta minusta.

– Ystävät. Niistä hyvistä ystävistä olen kiitollinen, jotka ovat pysyneet mukanani ylä-ja alamäissä sekä niistä, jotka ovat matkan aikana tulleet mukaan. On hienoa, että on rinnalla ihmisiä silloinkin kun on vaikeaa.

– Hyvä koti ja onnellinen lapsuus

– Olen pysynyt suhteellisen terveenä ja paikat pysyneet kunnossa, vaikka työni osaa olla toisinaan fyysisesti raskasta ja kaikenlaisiaa asiakkaita tullut lyhyen työurani aikana vastaan.

– Hyvä työpaikka ja mukavat työkaverit. Tänä päivänä ei ole helppoa saada töitä, sitä on kiitollinen, että itsellä on. Työ on välillä raskasta, mutta hyvät työkaverit auttavat jaksamaan ja tsemppaavat. Mukava sellaisten kanssa on tehdä töitä.

-Olen saanut tutustua isovanhempiini ja voinut olla tekemisissä heidän kanssa. Kaikilla siihen ei ole mahdollisuutta. Olen ollut heidän kanssaan enemmän tekemisissä kuin muiden sukulaisieni kanssa ja minulla on ollut isovanhempieni kanssa hyvä suhde. Aivan ihania ja rakkaita ❤

Siinä muutamia syitä olla kiitollinen 🙂

Olen myös oppinut, ettei pidä pitää mitään itsestään selvyytenä, ei terveyttä eikä hyviä ihmissuhteita. Niiden eteen täytyy tehdä töitäkin. Ja myös sen olen oppinut, että kannattaa elää nyt eikä huomenna. Huomenna se voi olla myöhäistä tai sitä ei pysty enää tekemään.  🙂

Published by

smilingloopy

Olen 28- vuotias , joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s