I feel today wonderful


2015/06/img_0756.jpg

2015/06/img_0758.jpg

2015/06/img_0757.jpg

Eilen kävin pitkästä aikaan shoppailemssa keskustassa. Sieltä löysin Seppälästä kivan hajuveden ja sain siitä yllätyksekseni -30% 🙂 kiva yllätys. Tykkään tuon pullon tuosta pampula osasta, hauska tupsuki siin 🙂 ja tietty tunnen nyt joka päivä itseni woderfulyksi aina kun hajuvettä suihkautan 😉

Löysin kaupungilta myös Glitteristä kätevän kokoisen harjan käsilaukkuun. Kätevä jos vaikka joskus töiden jälkeen tarvitsee tai joskus muulloin 🙂

Sitten vielä heräsi sisälläni nostalgia, kun kävin Flash nimisessä vaateliikkeessä. Sieltä löysin mustan hameen, jossa oli valkoisia pilkkuja. Minulla oli sellainen ollessani alle kouluikäinen ja se oli lempihameeni. Tuli sitten hankittua sellainenkin, vaikken ollutkaan täysin tyytyväinen saamaani asiakaspalveluun.. Muilta asiakkaita tervehdittiin ja kyseltiin onko jotain tiettyä, vaikkeivät kaikki asiakkaista viipyneet liikkeessä pitkään. Itse viivyin siellä jokusen tovin ja sovitin vaatteita eikä otettu minkäänlaista kontaktia myyjien taholta. Pallohame oli kuitenkin mieleeni.

2015/06/img_0763.jpg

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s