Suklaapuuro


Kun olin pienenä kipeä, äitini teki minulle suklaapuuroa ollessani kipeä. Sitä sai yleensä vain silloin ja pidin siitä kovin. Ja se, että sitä sai harvoin teki siitä kestosuosikin. Sisareni eivät pitäneet suklaapuurosta juurikaan. 🙂

Tänään tein ensimmäistä kertaa itse suklaapuuroa. Helpon ohjeen mukaan oli helppo tehdä. Ainoastaan ongelmaa tuotti se, kun lisätessäni mannasuurimot kiehuvan maidon sekaan, kiehui maidosta hieman yli liedelle.

Suklaanpuuron mausta tuli ihan hyvä, vaikka jännitti maidon kuumentaminen, kun palaa pohjaan helposti. Äidin tekemä on kuitenkin aina se paras. No eiköhän sitä voi välillä itsekin tehdä, kun ei ole äiti aina sitä minulle tekemässä:)

2015/06/img_0765.jpg

2015/06/img_0766.jpg

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s