Kesäkelit olen valmis, tuletteko vihdoinkin?:)


Lämpimiä kesäpäiviä ollaan saatu odotella. Ehkä ensi viikolla lämpiää. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Olisihan se kiva, jos edes jussina olisi lämmintä, kun itselläkin kerrankin jussina vapaata 🙂 kahteen vuoteen en ole ollut jussina vapaalla. 🙂 Nyt olisi tarkoitus mennä jussiksi mökille itäiseen Suomeen 🙂 Odotan kovasti näkeväni isovanhempani pitkästä aikaa ja sisaruksiani miehineen sekä vanhempiani myös:) Avomiehenikin olisi lähdössä ensimmäistä kertaa jussina meidän mökille 🙂

Lämpimiä kelejä  odotellessa olen innostunut hieman shoppailemaan. Kukkarollehan se käy 😀 ja Vaatekaapille. Pitäisi kyllä käydä taas kaappi läpi ja tehdä jotain niille vaatteille, joita juuri koskaan käytä. Tuntuu vaan, että ainakun vaatekaappinsa vaa, ettei siellä ole mitään kivaa päälle laitettavaa 🙂

No tosiaan tein shoppailuja alkuviikosta jeans.fi nettisivustolla. Mä en vaa osaa käydä siellä sivulla ilman, että ostaisin jotain. Mun mielestä siellä on kivoja vaatteita 🙂

image

Tilasin musta/valko raitaisen jumsuitin 🙂 lahkeet ylettyvät nilkkoihin, mutta ne saa halutessaan caprityylisiksi.

image

Sitten tuli tilattua harmaa toppi, halusin hieman erilaisen kuin perustopin. 🙂 Sitten valko/latte raitainen paita, koska aikaisemmin samantyylisen tilannut musta/valko raitaisena ja se on tosi mukava ja rento päällä. Halusin toisen samantyyppisen:) Kuviolliset neuloslegginsit tuli myös tilattua, tosi pirteät minun mielestä. Täytyy vain olla hieman pidempi paita, kuin minulla oli ottaessani kuvia ostoksistani. Värikkään kanssa toimii hyvin.

image

Löytyi sieltä jeans.fi:stä myös iloinen sortsimallinen jumpsuit, kiva varmasti ehkä tulevilla helteillä helppo ja rento. Lisäksi löytyi myös farkumekko! Hieman ehkä lyhyempi tuo hame osa, mutta caprimallisien legginsien kanssa menee varmasti. 🙂

image

Tein myös torstaina Citymarketissa löytöjä. Löysin pari toppia väreiltään musta ja harmaa sekä pallokuvioisiet hieman pussimalliset housut. Piti käydä vain ostamassa kesäkukkia, mutta tuli ostettua muutakin siis samalla 😀 no ehkä nyt laitetaan hetkeksi lompakko jäähylle. Ainakin seuraavaan palkkapäivään saakka. 🙂  ja sain minä kuitenkin niitä kesäkukkiakin hankittua. Pitää vain käydä joku päivä hakemassa multaa ruukkuihin. Hong Kong myi kesäkukkia poisto hinnoin Citymarketin vieressä. Sieltä ne löytyi. Laitan kuvia parvekkeen kesäkukista, kunhan saan ne ruukkuihin 🙂

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s