AMK 


Aloitin viime viikolla ammattikorkeakouluopinnot ja minusta tulee valmistuttuani geronomi. Siis jos valmistun heh.. Viime viikolla meillä oli erilaisia infoja liittyen tarvittaviin tunnuksiin ja erilaisten sovelluksien käytöstä. Lisäksi meillä oli koulun kampusfuksiaiset sekä eri tahojen esittäytymisiä. 

Tällä viikolla alkoivat varsinaiset kurssit ja ollaan saatu paljon tehtäviä, joihin liittyy esseiden kirjoittelua ja raporttien tekoa sekä ollaan saatu tietoa harjoitteluista. Hommaa kyllä riittää. Toivottavasti selviän hengissä joulukuuhun heheh.. No ehkä selviän, mutta lyhyt aika mutta silti pitkä matka 🙂  tällä viikolla oli myös fuksiaiset kaupungilla,joissa oli teemana Hollywood 🙂 saimme pukeutua sarjakuva- taikka elokuvahahmokai. Oli kyllä kivaa ja tutustuin uusiin ihmisiin!:) Itse olin Titanicin Rose. Valitettavasti ei ole kuvaa itsestäni siltä illalta:)

On tässä ollut kyllä tottumista siirtyä työelämästä takaisin koulunpenkille vaikkei edellisestä koulusta ole kuin se kaksi vuotta! Mut on tämä kyl niin erilaista verrattuna lukioon ja ammattiopistoon! Eiköhän tämä silti ajan kanssa, pitää vain kehitellä oma opiskelutekniikka 🙂

Uusi paikkakunta on kyllä vielä aika vieras, ei ole vielä tullut paljon kierreltyä paikkoja, mutta sentään olen löytänyt paikat joista ostaa ruokaa ja osaan mennä kouluun! On sekin jo jotain!:D hehe 

Onnellinen olen meidän uudesta asunnosta, vaikka ärsyttää pahvilaatikot,jotka vielä purkamatta:) tämä on kuitenkin isompi kuin aikaisempi kämppä! Varsinkin erillinen makuuhuone on plussaa ja isot kaapit! Katto on vaan pahuksen korkea, että lamppujen laitto vaatii kunnon tikkaat 🙂

Ainii unohdin mainita, että viime viikon sunnuntaina meille muutti uusi kani. Rotu hermeliini,ikä 7kk ja nimi Anelma 🙂 Anelma on arempi kuin meidän Nestori,mutta varmasti ajan kanssa tottuu meihin 🙂 on kuitenkin suloinen ja terhakka. Pääsee Nestorin kanssa treffeille kunhan Nestori on leikattu:) nyt Anelma saa rauhassa kotiutua:)

   
 

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s